gratis yoga Twello

Gratis yoga Twello en toch kwaliteit

Gratis yoga Twello, om yoga beter te leren kennen

gratis yoga Twello proefles

Gratis yogaproefles in Voorst, waarom?

Al meer dan 30 jaar probeer ik de yoga laagdrempelig te maken met mooie acties en yoga in mooie ruimtes. Het is altijd goed om bij verschillende yogadocenten een proefles te doen om zo te voelen welke yogales bij jou past. Omdat ik meerdere vormen van yoga verzorg in Deventer en omgeving  kun je ook een andere yogavorm uitproberen voor een speciale prijs. Gratis yoga Twello ook met youtubelinks

gratis yoga Twello

 

Gratis proefles, met goedkope zomeryoga actie

Wanneer je kiest voor een gratis yoga Twello dan kun je ook gebruik maken van de mooie zomeryoga actie. In de zomer kun je genieten van yoga buiten op landgoed Klein Noordijk in Wilp en bij minder mooi weer in een yogazaal. Het zomeryoga programma bestaat niet alleen uit yogalessen maar je kunt ook kiezen uit Holistic pulsing (vorm van massage), tenenleessessie of yoga nidra.

Gratis yoga Twello met een mooi boek bij intekening

Het is altijd fijn wanneer je kiest voor yoga dat je een yogaboek bij de hand hebt om de oefeningen op te zoeken. Maar ook wanneer je geïnteresseerd bent in de theorie dat je d.m.v. het yogaboek meer leert kennen over mudra’s, mantra’s en de ademhaling.

Gratis yogales in Twello proefles, waar?

Je kunt op veel plekken terecht in Voorst en omgeving voor de gratis proefles. De yogalessen zijn in Deventer, Twello, Terwolde en Epse. In Twello kun je terecht in gebouw Irene en op de worp in het Hovenhuus. Dus de keuze is ruim. In de zomer zijn er ook yogalessen op het landgoed Klein Noordijk en in de Levenstuinen. Ook is het mogelijk dat er nog een yogales wordt georganiseerd tussen 5000 Boeddhabeelden in Deventer. Gratis yoga Twello voor veel yogavormen.

Gratis yoga proefles bij yogaberry

Yogaproefles Twello, kies voor priveyogales

Yoga privelessen zijn momenteel heel “hot”. Je ontvangt yoga op maat. De intake is ook weer gratis. De  yogapriveles kost je maar je 35 euro. Gratis yoga Twello, informeer er eens na.

Kijk ook eens bij Deventer yoga, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Twello en yoga Olst voor gratis yoga Twello. Voeg even het woord Berry toe in Google.