gratis yoga proefles

Gratis yoga proefles in Deventer

Gratis yoga proefles, om yoga beter te leren kennen

gratis yoga proefles

Gratis yoga proefles, waarom?

Al meer dan 30 jaar probeer ik de yoga laagdrempelig te maken met mooie acties en yoga in mooie ruimtes. Het is altijd goed om bij verschillende yogadocenten een proefles te doen om zo te voelen welke yogales bij jou past. Omdat ik meerdere vormen van yoga verzorg in Deventer en omgeving  kun je ook een andere yogavorm uitproberen voor een speciale prijs.

gratis yoga proefles in Deventer en omgevinf
gratis yoga proefles

 

Gratis yoga proefles, met goedkope zomeryoga actie

Wanneer je kiest voor een gratis yoga proefles dan kun je ook gebruik maken van de mooie zomeryoga actie. In de zomer kun je genieten van yoga buiten op landgoed Klein Noordijk in Wilp en bij minder mooi weer in een yogazaal. Het zomeryoga programma bestaat niet alleen uit yogalessen maar je kunt ook kiezen uit Holistic pulsing (vorm van massage), tenenleessessie of yoga nidra.

Gratis yogaproefles met een mooi boek bij intekening

Het is altijd fijn wanneer je kiest voor yoga dat je een yogaboek bij de hand hebt om de oefeningen op te zoeken. Maar ook wanneer je geïnteresseerd bent in de theorie dat je d.m.v. het yogaboek meer leert kennen over mudra’s, mantra’s en de ademhaling.

Gratis yoga proefles, waar?

Je kunt op veel plekken terecht in Deventer en omgeving voor de gratis proefles. De yogalessen zijn in Deventer, Twello, Terwolde en Epse. In Deventer kun je terecht in De Schalm aan de Dreef 1 en op de worp in het Hovenhuus. Er zijn zowel in het Hovenhuus als in De Schalm zelfs meerdere yogalessen, dus de keuze is ruim. In de zomer zijn er ook yogalessen op het landgoed Klein Noordijk en in de Levenstuinen. Ook is het mogelijk dat er nog een yogales wordt georganiseerd tussen 5000 Boeddhabeelden in Deventer.

Gratis yoga proefles bij yogaberry

Yogaproefles, kies voor priveyogales

Yoga privelessen zijn momenteel heel “hot”. Je ontvangt yoga op maat. De eerste yogapriveles kost je maar je 35 euro.

Kijk ook eens bij Deventer yoga, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Twello en yoga Olst. Voeg even het woord Berry toe in Google.