yoga boek gratis

Yoga boek gratis in Deventer Twello Gorssel

Yoga in Deventer Twello en Gorssel Epse, gratis yogaboek.

Yoga boek gratis,  omdat ik mijn 15000 ste yogales vier in 30 jaar, ontvangen cursisten een gratis (bij minimaal 3 maanden yogales) yogaboek.

yoga boek gratis in Deventer en omgeving
energie yoga boek gratis

Yogalessen in Deventer en omgeving

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week.  Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello.  Zwangerschapsyoga door Ellen Dijkstra en mij.  Elke week ontvang je het yoganieuws met informatie over de komende yogales.  Je kunt meereizen naar India en Bali. Er is ondersteuning met yogaboeken. Regelmatig zijn er yoga workshops voor een speciale prijs. Als enige in Deventer ondersteun ik je met een yogaAPP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed, je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen.

YOGA OP BIJZONDERE PLEKKEN

Yogalessen zijn dus vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales op een landgoed. Twello,  yoga achter de kerk in gebouw Irene. In Epse is er yoga in de kerk van Epse. De yogaruimte bij De Schalm in Deventer is ook een mooie stille ruimte.

yoga in deventer en omgeving met gratis yogaboek

YogaAPP

Download mijn yogaApp op je android of apple telefoon en je hebt alle yogainformatie altijd bij de hand. De APP is te vinden onder yoga en Deventer. Op de APP staan gratis meditaties. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer die je ondersteunt met een yogaAPP in je yogabeoefening.

Ontvang het yoga boek gratis

Print deze pagina dus uit en neem de print mee naar je eerste yogales. Wanneer je minimaal drie maanden op yogalessen blijft ontvang je gratis het mooie yoga boek gratis.

Contact: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email info@yogaberrydeventer.nl