gratis proefles

Wil je ook een gratis proefles yoga?

 

* Naam:
* Email:
Telefoon:

 

Gratis proefles yoga  en je kijkt  of de yoga stijl zoals ik die al meer dan 35 jaar verzorg bij jou past. Voor een gratis proefles yoga kun je terecht in Deventer, Epse, Twello, Terwolde, Colmschate en bij mij aan huis. Geniet van yoga die gecombineerd wordt met ontspanning, de adem, mindfulness, mantra’s en mudra’s.

gratis yoga proefles

Gratis proefles yoga per mail

Ook kun je een gratis proefles yoga per mail ontvangen, met een instructie video kun je je eerste proefles yoga ervaren bij jou thuis. Geniet je thuis van ontspannende yoga. Daarna kun je de yoga volgen bij mij op de yogamat in Deventer Epse Terwolde en Twello.

Kijk ook eens naar de wateryoga in De Schaeck op de dinsdagochtend of naar de yogavormen. Gratis yoga proefles (op land) wanneer je voor de eerste keer komt bij de wateryoga.

Proefles yoga bij jou thuis

Iedereen is welkom voor een gratis proefles yoga. Veel mensen kiezen in deze tijd voor yoga privéles. Je ontvangt dan yoga bij mij thuis of in je eigen vertrouwde omgeving. Het worden dan yogalessen op maat, we bepalen samen welke yoga het beste voor je is. Een intake is natuurlijk gratis.

Ook zijn er blootwateryogalessen in De Scheg, elke laatste zaterdagavond in de maand gelijk met het blootzwemmen.