gratis proefles

Gratis proefles yoga als kennismaking

Gratis proefles, om yoga beter te leren kennen in Deventer, Epse, Gorssel, Twello en Voorst.

gratis proefles yoga

Gratis proefles, waarom?

Al meer dan 35 jaar probeer ik de yogalessen laagdrempelig te houden met mooie yogaacties en yogalessen in mooie ruimtes. Het is altijd goed om bij verschillende yogadocenten gratis proeflessen te doen om zo te voelen welke yogales bij jou past. Omdat ik meerdere vormen van yoga verzorg in Deventer en omgeving kun je op veel plekken terecht voor een gratis proefles.  Je kunt ook bij mij nog een andere yogavorm uitproberen voor een speciale prijs of met een gratis proefles.

gratis proefles yoga in Deventer Epse Twello en Terwolde

 

Gratis yogaproefles, met goedkope zomeryoga actie

Wanneer je kiest voor een gratis proefles yoga dan kun je ook gebruik maken van de mooie zomeryoga actie. In de zomer van 2018 kun je genieten van yoga buiten op landgoed Klein Noordijk in Wilp.  Bij minder mooi weer yoga in een yogazaal. Het zomeryoga programma bestaat niet alleen uit yogalessen.  Je kunt ook kiezen uit Holistic pulsing (vorm van massage), tenenleessessie of yoga nidra.

Gratis yoga proefles met een mooi boek bij intekening

Het is altijd fijn wanneer je kiest voor yoga dat je een yogaboek bij de hand hebt om de oefeningen op te zoeken. Maar ook wanneer je geïnteresseerd bent in de theorie dat je d.m.v. het yogaboek meer leert kennen over mudra’s, mantra’s en de ademhaling.

Gratis yogaproefles, waar?

Je kunt op veel plekken terecht in Deventer en omgeving voor de gratis proefles. De yogalessen zijn in Deventer, Twello, Terwolde en Epse. In Deventer kun je terecht op veel plekken, zoals in De Schalm aan de Dreef 1 en op de worp in het Hovenhuus aan de leliestraat. Er zijn zowel in het Hovenhuus als in De Schalm zelfs meerdere yogalessen, dus de keuze is ruim. In de zomer  zijn er ook yogalessen op het landgoed Klein Noordijk en in de Levenstuinen. Ook is het mogelijk dat er nog een yogales wordt georganiseerd tussen 5000 Boeddhabeelden in Deventer.

Gratis proefles yoga bij yogaberry

Gratis yogaproefles, kies voor prive yogales

Yoga privelessen zijn momenteel heel erg in. Je ontvangt yoga op maat. De yoga priveles kost je maar  35 euro.

Kijk ook eens bij Deventer yoga, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Twello en yoga Olst. Voeg even het woord Berry toe in Google bij gratis proefles.