Gratis Deventer yoga

Gratis Deventer yoga door de Deventer yoga

Gratis Deventer yoga veelzijdig en dertig jaar leservaring

Gratis Deventer yoga, vraagt niet hoe het kan maar profiteer ervan.

 

 

Gratis Deventer yoga, Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp waar zijn ouders een groentezaak hadden. Daardoor kwam hij ook in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een grote computerfabrikant. Na 5 jaar werken als inkoper kreeg hij verschillende lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij echt wilde. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen. Zijn “nieuwe baas” heeft hem nu  30 jaar in dienst. Hij heeft in al die jaren mooie spirituele kado’s mogen ontvangen met als bonus een wereldreis van een jaar, samen met zijn cursisten mooie spirituele reizen mogen maken naar India en Bali.

EEN FEESTJE BIJ 15000 YOGALESSEN IN DERTIG JAAR

Zijn 50ste verjaardag heeft hij in de mooiste kerk van Deventer (de Lebuinuskerk) mogen vieren samen met zijn cursisten met een klankenbad van Danny Becher. Ook heeft het contact met verschillende spirituele leraren in India en daar buiten,zoals Krishnamurti, Amma, Osho zijn kijk op de yoga veranderd. Hij heeft in 2015 zijn 15000 ste yogales verzorgd en dit gevierd met de cursisten.

deventer yoga

Berry geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving, daarom is het ook een beetje de Deventer yoga. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

De specialisaties van Deventer yoga zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privelessen
  • tenenlezen
  • gratis Deventer yoga

Gratis Deventer yoga omdat we 30 jaar yogales geven

Berry onderscheidt zich in de Deventer yoga door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven en elke dag 2-3 yogalessen te verzorgen. Ook geeft hij maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen op een speciale rustige plek. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yogaweekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland, yogareizen naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bijna elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij film en fotomateriaal zien. Ook geeft hij prive-lessen en prive zwangerschaps yogalessen.

Mail:info@yogaberrydeventer.nl voor een proefles

Bij Deventer yoga kunt u op heel veel plekken een yogales inhalen, ook buiten Deventer zoals in Terwolde.