goedkope yoga

Goedkope yoga, waarom de goedkoopste yoga

Goedkope yoga is ook een kwestie van balans

Goedkope yoga in Deventer, omdat yoga er voor iedereen moet zijn heb ik al 35 jaar het lesgeld laag gehouden. De afgelopen 7 jaar zelfs niet verhoogd. Lesgeld en kwaliteit zijn ook vaak aan elkaar verbonden. Mijn yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken, zoals in de kerk van Epse, daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Ook de jaarlijkse bijscholingen kosten veel geld. Dit jaar zelfs weer een bijscholing naar India. De yogaervaringen die ik opdoe in Azië worden altijd gedeeld in Deventer en omgeving. Voor een yogadocent zit er altijd een wrijving tussen kwaliteit en het lesgeld.

Lesgeld voor de minima

goedkoopste yoga en balans
yoga aanbieding Deventer

Voor de echte minima in Deventer werk ik samen met rechtop. Het yoga lesgeld voor een jaar is 300 euro. Rechtop betaald 150 euro voor jou. Omdat mijn missie is dat yoga voor iedereen bereikbaar mijn zijn betaal ik ook 50 euro mee aan je lesgeld. Dus je betaald voor 36 yogalessen maar 100 euro. Deze honderd euro mag je per maand betalen of wanneer jou het uitkomt, wel binnen een jaar. Zo is goedkope yoga voor bijna iedereen mogelijk.

Goedkope yoga voor de trouwe yogi’s

Je kunt het lesgeld betalen per maand, per vijf maanden en per yogaseizoen. De trouwe yogi’s die 300 euro direct betalen na de gratis proefles ontvangen een fikse korting. Normaal is het lesgeld 34 euro in de maand en je ontvangt 10 maanden yogales. Dus wanneer je per maand betaald is het 340 euro. Betaal je ineens voor 10 maanden dan betaal je dus 40 euro minder. Bij twee keer betalen, dus twee keer lesgeld voor vijf maanden ontvang je 20 euro korting. Je betaalt dan twee keer 160 euro. Trouwe yogi’s ontvangen goedkope yoga met extra korting.

In de zomermaanden betaal je natuurlijk geen lesgeld

In de maanden juli en augustus betaal je geen yoga lesgeld. Het is wel mogelijk om een knipkaart te kopen. Met deze knipkaart kun je vijf yogalessen volgen in twee maanden. De yogalessen zijn op weer op bijzondere plekken, zoals in de levenstuinen , op een landgoed of bij een mooi landhuis met een schitterende tuin. Ook in de zomermaanden ontvang je niet alleen kwaliteitsyogalessen maar ook yoga op mooie rustgevende plekken. Ook goedkope yoga in de zomermaanden en met veel extra’s.

Goedkope yoga hoe kan dat?

Veel yogadocenten leven niet als een yogi en hebben veel geld nodig voor hun zelf. Omdat ik nog steeds in het zelfde huis woon dan 35 jaar geleden en de huur nog steeds 450 euro is zijn de persoonlijke uitgaven laag. Ook investeerde ik 20 jaar geleden al in eco leefstijl. De zonnepanelen, warmtepomp en isolatie zorgen ervoor dat de uitgaven voor energie heel laag zijn. Ook ben ik als yogi bijna uit de consumptiemaatschappij. Bijna alles wordt gekocht op marktplaats of in de kringloop winkel. Kortom mijn levensstijl zorgt ervoor de de cursisten profiteren van de goedkope yoga van Deventer en omgeving.