Etherische olie en yoga

Etherische olie en yoga, probeer het eens

Zweverig Etherische olie en yoga?

Etherische olie en yoga, vroeger moest ik niets hebben van hulpmiddelen bij de yoga. Als yogadocent gebruikte ik nooit een hulpmiddel zoals een blok of een touw, laat staan etherische-oliën. Maar toen ik mij meer verdiepte in de chakra yoga veranderde dit.

etherische olie en yoga

Etherischeolie en yoga een mooie combinatie van trillingen

Wanneer je langer aan yoga doet dan ontdek je dat alles een bepaald trillingsgetal heeft. Mantra’s zijn hier een mooi voorbeeld van. De trillingen in en van het lichaam kun je beïnvloeden met yoga, de ademhaling, chakra yoga maar ook met etherische oliën. Etherische olie en yoga, combineer eens, mantra’s, yoga en een etherische olie.

Etherische oliën  en chakra yoga

Bij chakra yoga doe je yogaoefeningen op een bepaald gebied van het lichaam. Een mooi voorbeeld is het muladhara chakra. Dit chakra staat voor angst, het lichaam, aarden en je basis. Dit chakra is verbonden met geur. Herken jij ook nog zo de geuren uit je jeugd? Dat komt door het eerste chakra. In de chakra yogalessen gebruik ik al jaren etherische oliën. De cursisten zijn hier heel tevreden over. Deze week verzorg ik een tweede chakra yogales en gebruik de ylang ylang etherische olie bij de Etherische olie en yoga les.

Probeer het eens uit!

Goede etherische oliën zijn niet goedkoop, daarom kun je ze eens goedkoop uitproberen. Je kunt een prive yogales boeken met gebruik van een etherische olie. Ook kun je drie flesjes ontvangen met de olie die bij een chakra past. In de flesjes zit een hoeveelheid die genoeg is om drie keer te gebruiken. De basis van de olie is druivenpittenolie. De meng ik zelf met de olie die jij wil uitproberen. Ook kan ik je wat adviseren en toesturen wat jij kunt gebruiken. Zo zijn er etherische oliën  tegen angst, hyperventilatie enz. Ik heb oliën van verschillende merken.

Yoga en etherische olie

Je kunt ook een yogales ontvangen met een youtubelink en je ontvangt dan ook de etherische olie die erbij hoort.

Deze oliën gebruik ik in mijn yogastudio

Aardbei
Aloe
Ananas
Amber
Anijs
Aphrodite
Appel
Bergamot
Bush Bush
Carnation
Cederhout
Citroën
Den
Icefollies
Forest
Forget me not
Fresia
Gardenia
Garden of Eden
Gemberbloem
Kajapoet
Kamille, Etherische olie en yoga
Kaneel
Lavendel
Lelietjes van dalen
Lindebloesem
Lotus
Magnolia
Musc
Ocean Breece
Passion
Patchouli
Pepermunt
Roos
Roos, Franse
Rozemarijn
Rendez vous
Sandelhout
Sassafras
Sinaasappel
Tuberose
Tulp
Valentijn
Wild flower
Ylang Ylang

Etherische olie en yoga kun je ook ontvangen in een yoga priveles!