Erotische collectie bewonderen

Erotische collectie en yoga

Erotische collectie in Deventer, in de afgelopen 30 jaar dat ik door India heb gereisd was ik verbaasd hoe spiritualiteit en yoga met elkaar verbonden zijn. Je ziet in India zelfs erotische afbeeldingen op de tempels. Kortom erotiek is verbonden met het dagelijks leven in India.

Hoe is mijn erotischecollectie begonnen?

Op marktplaats zag ik eens een parfumflesje met erotische afbeeldingen en heb dit gekocht. Het deed mij denken aan de kamasutra afbeeldingen in India. Toen ik wat grappige dingen had gekocht vroeg ik dus altijd aan de verkoper of er ook een “verhaal” achter het gekochte zit. Het was bijzonder hoe elk gekocht erotisch beeldje een schitterend verhaal heeft.

Tentoonstelling erotische collectie

Voor de eerste keer is het dus mogelijk om deze collectie te bewonderen in Deventer. Berry Steenbruggen zal een 50 unieke erotische exemplaren laten zien uit zijn collectie en vertellen wat het verhaal is achter het voorwerp.  De collectie betstaat uit verfijnde erotica.

Wanneer kun je deze bijzondere collectie bewonderen?

Deze bijzondere collectie is dus maar op twee data te bewonderen  in Deventer. Je bent welkom op zondagmiddag 21 juli om 14.00 uur en op zondagmiddag 11 augustus om 14.00 uur. De tentoonstelling duurt tot 15.30 uur.

De kosten hiervoor zijn 15,00 euro inclusief koffie of thee met iets lekkers er bij. Mail naar berryohm@hotmail.com

Een privérondleiding is ook mogelijk, kosten zijn dan 20 euro. Bij aanmelding krijg je te horen waar deze unieke collectie te bewonderen is.

De foto’s op dit blog zijn genomen in het erotisch museum in Amsterdam en om praktische redenen niet de objecten die je gaat zien. Amsterdam heeft ook een mooie erotische collectie.