yoga app

Yoga App op je iphone of android!

Yoga App altijd op zak!

Kijk in de yoga Deventer APP onder yogakadootje, voor gratis yoga.

Zin in wat yoga-oefeningen? Die je gewoon kunt doen waar en wanneer het je uitkomt? In bed of op je werk bijvoorbeeld. Pak je smartphone of tablet en de yoga-inspiratie vliegt om je oren. Op de yoga Deventer APP kun je gratis meditaties, visualisaties, ontspanningsoefeningen en yogaoefeningen beluisteren.

yogaapp

Kun je niet slapen?

Weer een nacht dat je moeilijk kunt slapen? Anders dan anders: yoga voor het slapen gaan. Doe wat yoga-oefeningen om lekker in slaap te vallen of gebruik de oefening voor de buikademhaling

Veel informatie op de APP

Wil je veel yoga informatie? Op de yoga Deventer APP kun je heel veel, zoals: je afmelden voor een yogales, aanmelden, snel even kijk waar er een yogales is. Yogalessen zijn er in Deventer, Epse, Twello en Terwolde.

Het is ook heerlijk om je yoga-oefeningen gewoon thuis te doen. Met de handige yoga Deventer APP op je iPad of telefoon.. De aardingsoefeningen en de nek en schouder oefeningen zijn ook heel geschikt voor beginners.

Yoga op het werk wordt gemakkelijk met deze app. Je hoeft niet op je kop naast je bureau te staan, maar eenvoudige ‘desktop-asana’s’ geven je de ontspanning die je schouders en (muis)armen verdienen.

Adem meditatie in de yoga app

Adem in, adem uit, de ademmeditatie is een mooi meditatie. Neem 15 minuten pauze, ga zitten en concentreer je enkel en alleen op je ademhaling. Deze yoga oefening op de yoga Deventer APP  helpt je simpelweg om voor heel eventjes helemaal nergens aan te denken. Handig, want wanneer doe je dat nou eigenlijk?

Je zou haast denken dat mensen niet meer zonder kunnen: een smartphone. Iedereen is zo langzamerhand vergroeid met zijn Samsung Galaxy of iPhone. De oneindige hoeveelheid apps voedt deze rage. Om enigszins rust te kunnen bewaren is er  een app voor yoga, meditatie en mindfulness ontwikkeld door yogadocent Berry Steenbruggen.

Yoga is gericht op het bereiken van eenwording tussen geest en lichaam. Smartphones daarentegen lijken soms juist het tegenovergestelde te doen. Toch kan ook de techniek van smartphones je helpen bij je yogaoefeningen.

Geniet van deze yoga Deventer APP en mail eens of je nog tips hebt voor nog meer ontspanning! info@yogaberrydeventer.nl

Yoga in Deventer en omgeving

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse, Gorssel) al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week,  wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus een gemiste les, door je vakantie of door andere redenen, kun je na je vakantie gewoon inhalen.

De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales bij ons in de tuin. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azië voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Wie is Yogaberry van de yoga app?

yoga app

Berry geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

Zijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privelessen
  • tenenlezen

Elk jaar gaat hij twee keer naar Azië voor bijscholing. Zijn inspiratie haalt hij bij Osho, Ratu Bagus, Krishnamurti en het LEVEN.

Berry onderscheidt zich in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven en elke dag 2-3 yogalessen te verzorgen. Ook geeft hij maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen op een speciale rustige plek. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yoga weekenden, excursies, de yoga app, gastsprekers uit binnen- en buitenland, yogareizen naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bijna elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij film en fotomateriaal zien. Ook geeft hij privé-lessen en privé zwangerschapsyogalessen.

Mail:       info@yogaberrydeventer.nl