EMS yoga Deventer

EMS yoga Deventer rug therapie

Wat is EMS?

EMS yoga Deventer, EMS staat voor elektronische spiersimulatie. De spieren worden gestimuleerd en versterkt door plakkers waarin electroden zitten. Deze plakkers met electroden zitten verbonden met een kastje, een soort computer. Met deze computer kun je heel veel verschillende programma’s instellen en ook de intensiteit. De spieren beginnen te trillen en je voelt niets van elektriciteit.

Wat is yoga bij EMS yoga Deventer?

Yoga maakt de spieren sterk en ook strek je de spieren, waardoor ze ontspannen. Wat is er mooier om speciale EMS yoga oefeningen te combineren met de EMS techniek. Yoga kent veel mudra’s, mantra’s en ademhalingsoefeningen die een goede uitwerking hebben op de rug. Bij EMS yoga Deventer gebruiken we de adem intensief.

Probeer EMS yoga Deventer voordelig uit

Wanneer EMS je goed doet dan kun je ook informatie ontvangen over de EMS apparaten. De keuze is groot en er zijn apparaten van 25 euro tot 8000 euro.

Waarom goede begeleiding nodig bij EMS?

De EMS techniek kun je voor heel veel verschillende klachten gebruiken. Zo kan het goed werken bij hardlopers om de spieren weer te ontspannen na een loop. Ook wordt het gebruikt om spieren sterker te maken. Zelfs zijn er goede ervaringen bij neuropathie.

EMS reviews

In mijn yogastudio hoor ik vaak “had ik dit maar 5 jaar geleden geweten”.  Op internet staan veel mooie reviews over EMS.