electrostress en aarden

Elektrostress en Aarding bij de yoga in Deventer

Elektrostress en Aarding

Elektrostress en aarding, veel mensen zijn tegenwoordig bezig met een gezonde lifestyle maar het bewust omgaan met straling wordt dus vaak vergeten. Ik ben Carina Hoppen, ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Mijn eigen bewustwording hiervan kwam doordat mijn man in 2010 ziek is geworden door overbelasting van elektromagnetische straling. Zelf had ik veel last van hoofdpijn in die tijd. Wij hebben in 2010 dus een meting in ons huis laten verrichten door een meetspecialist. Hierdoor zijn wij ons bewust geworden van de hoeveelheid straling die in ons huis aanwezig was. Ik heb me dus meer verdiept in de gevolgen van elektromagnetische straling en ben ik nu meetspecialist.

Elektrostress aanpakken

Door de maatregelen die we hierna genomen hebben, merkten we dat ons hele gezin fitter is geworden. Uit ervaring weet ik dat heel veel mensen niet goed weten wat Elektrostress en Aarding  allemaal inhoudt. Vaak wordt gedacht dat het allemaal geen kwaad kan. Ook wordt er soms wat lacherig over gedaan, maar het is beslist een serieus en belangrijk thema.

Elektrostress, wat merk je?

De volgende klachten kunnen te maken hebben met te veel straling:
oorsuizen
een licht gevoel in het hoofd
hoofdpijn
slecht slapen
duizelig
jeuk of een branderig gevoel over het hele lichaam
concentratieproblemen
misselijk
vermoeid
futloos
neerslachtig
tintelingen in de benen

Elektrostress en Aarding, yoga helpt mee

Berry Steenbruggen, yogadocent, en ik hebben het samen gehad over een workshop geven over elektrostress en aarding. Ik vertel eerst iets over elektromagnetische straling en dan laat ik wat technische aarding zien en met Berry samen gaan we yoga aardingsoefeningen doen. Elektrostress en Aarding kunnen we je laten voelen

Elektrostress en Aarding, workshop

Wij geven zaterdag 6 juli 2019 samen deze workshop om 13.30 uur. Locatie: Derk Brouwerstraat 41 7391 HS Twello. Als het weer het toe laat willen we daarna naar een buiten locatie om nog aardingsoefeningen te doen! Graag opgeven bij Berry.
10 euro p.p. incl. koffie of thee maximaal 8 personen.

electrostress en aarding

Ik vind het dus belangrijk dat mensen zich meer bewust worden van straling in hun woon- en werkomgeving. Via mijn website kun je meer informatie vinden over Elektrostress en Aarding.

Groeten van Carina Hoppen