Yoga ebook

Ebook yoga, pak jezelf aan met yoga

Yoga ebook, voor wie?

Ebook yoga, iedereen komt wel eens spanningen tegen in zijn leven en heeft het gevoel dat alles tegen zit. Je voelt dat dan ook vaak in je lichaam en je bent moe en futloos. Ook is het concentreren moeilijk op je werk of school. Je bent al naar de dokter geweest en je wordt doorverwezen naar een psycholoog of therapeut. Yoga is hierbij een mooie aanvulling. Dit yogaebook geeft je praktische tips voor in het dagelijks leven om weer in balans te komen.

Ebook yoga, geschreven door een yogi

Ebook yoga door yogaberry

Yogadocent Berry Steenbruggen geeft al 35 jaar fulltime yoga in Deventer en omgeving. Overal om mij heen zag ik mensen die het hoge tempo in onze maatschappij niet meer aankunnen en in een burnout of depressie terecht komen.  Yoga is niet alleen maar yogaoefeningen maar ook een levenswijze. Vooral in mijn yoga privelessen  kon ik de yogatips aan mensen aanbieden. Praktische yogatips zijn hoe je met stress omgaat, hoe je je voeding aan kunt passen,  hoe je op je ademhaling kunt letten, enz.. Kortom een scala van praktische yogatips kunnen bijdragen dat jij leert van je “dip” en sterker terug komt.

Ebook yoga in combinatie met …..

Het yogaebook kun je goed combineren met yogagroepslessen, privélessen, maar ook is het mogelijk om yoga te ontvangen op een yoga usb stickje om zelf thuis aan de gang te gaan. Wanneer dit ook nog samen gaat met een psycholoog, maatschappelijk werker of andere therapeut, dan ben jij op de goede weg om je klachten effectief aan te pakken.

Ebook yoga, waarom uniek?

De meeste yoga ebooks zijn beperkt met alleen maar yogaoefeningen, voeding of mindfulnesstips. Dit yogaebook geeft je ook tips vanuit de oude Indiase yogafilosofie. Het leert je anders naar de blokkades kijken dan de westerse tradities. Kortom het zijn levenstips uit de yoga.

ebook yoga

Waar Yoga?

Het yogaebook is heel mooi te combineren met yogalessen. Er wordt yoga gegeven in Deventer, Twello, Epse en Terwolde.

Zie Deventer yoga, yogatwello, yoga epse en yoga Voorst.

Ebookyoga downloaden

Download het yogaebook nu!