doelgroepen yoga

Doelgroepen yoga yogales voor iedereen

Doelgroepen yoga, waarom?

Doelgroepen yoga, gelukkig is er de laatste 10 jaar yoga voor iedereen mogelijk. Vroeger was het nog wel eens moeilijk om een yogavorm te vinden die bij jouw doelgroep paste, zoals de blootwateryoga of de safehouseyoga. Maar gelukkig wordt ik als yogadocent steeds meer gevraagd om aan doelgroepen yogales te verzorgen. Dus er is nu altijd wel een yogagroep te vinden waarin jij je thuis voelt. Wat is er mooier om met gelijkggestemden samen te genieten van ontspanning, stilte en spiritualiteit.

Wat is er mogelijk bij doelgroepen yoga?

Bij doelgroepyoga geeft de groep aan waar het accent ligt bij een yogales, zoals ontspannen. accepteren, loslaten, grenzen bewust worden enz. Dit is natuurlijk ook mogelijk bij een priveyogales maar dan zijn de kosten voor een yogales vaak veel hoger. Intussen verzorg ik in Deventer al de blootwateryoga, de wateryoga, de stoelyoga, de safehouseyoga, backmitrayoga en de sportschoolyoga. Groepen huren mij in en geven aan wat voor soort yoga ze willen ontvangen.

doelgroepen yoga, backmitra yogagroep

Backmitrayogagroep

Hoe organiseer je doelgroepenyoga?

Doelgroepen yoga is heel gemakkelijk te organiseren. Je spreekt als groep af wat voor soort yoga je wilt ontvangen. Ook kijk je of je als groep zelf een yogaruimte beschikbaar hebt, dit is het goedkoopste, anders weet de yogadocent vaak wel een ruimte.  Dan regel je als groep een tijdstip dat iedereen in de groep kan. Met deze gegevens ga je naar mij en binnen een week is de doelgroepen yoga geregeld. Doelgroepenyoga wordt ook op maat gemaakt.

Meld je aan voor de doelgroepenyoga

Je kunt altijd mailen naar info@yogaberrydeventer.nl of er een doelgroepyogales bestaat waarin je kunt deelnemen. Ook is het mogelijk dat je zelf komt met een groep. Er zijn momenteel al doelgroepyogagroepen voor ouderen, de stoelyoga. De blootwateryoga is een doelgroep binnen het blootzwemmen. Bedrijfsyoga is een doelgroep die steeds meer voorkomt.