Deventeryoga , ontspanning.

Deventer, yoga en ontspanning

Deventeryoga ontspanning, natuurlijk wil je  weten hoe een yogadocent les geeft voor je naar een gratis proefles toe gaat! Stuur mij een mail met een voorkeur yogales: standaardyogales, nek en schouderles, buikademhalingsoefenening, een ochtendyogales, meditatieles of een tablet/telefoon yogales. Je ontvangt dan een mail van mij met een link naar de yogales van voorkeur. is het de yoga die je zoekt, dan stuur je een nog een mail voor een gratis proefles!

Deventeryoga
Deventer yoga

Totale yogabeleving bij Deventeryoga

Bij mij kies je voor een totale yogabeleving. Ik ondersteun je met mooie yogaboeken, elke week het yoganieuws, een yogaberry  APP voor op je telefoon, elke week de informatie over de yogales van die week per mail en regelmatig workshops. Je kunt ook mee met mijn bijscholingen naar Bali of India. Ook bij de andere activiteiten ben je goedkoop of gratis welkom, zoals de maandelijkse meditatie en de wateryoga. Wil jij ook elke maandag de yoganieuwsbrief van Deventer yoga ontvangen? Stuur dan even een mail naar info@yogaberrydeventer.nl

YogaDeventer ontspanning en omgeving

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse, Gorssel) al mogen ervaren wat een yogales  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week,  wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus een gemiste les, door je vakantie of door andere redenen, kun je na je vakantie gewoon inhalen.

Wil je vaker dan eens in de week van een yogales genieten? Dat is bij  de Deventer yoga mogelijk zonder extra kosten, omdat wij 12 yogalessen in de week verzorgen.

Deventer yoga 14 yogalessen in de week

Bij de Deventeryoga ontspanning zijn de yogalessen vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales bij ons in de tuin. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azie voor inspiratie en om de Indiase yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

YogaAPP bij de Deventeryoga ontspanning

Download mijn yogaApp op je Android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer en verre omstreken die je ondersteunt met een yogaAPP in je yoga beoefening. Gratis download op je android of apple telefoon. Bij de Deventeryoga ontspanning hebben we in 2016 de 15000 ste yogales gevierd! yogadeventer

Contact: Yoga door Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email info@yogaberrydeventer.nl

Ontvang een gratis yoga en ontspanningsles. Kijk onder Deventeryoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.