yogalessen deventer

Yogalessen Deventer, met kwaliteit

Yogalessen Deventer, daar kun je van op aan

Yogalessen Deventer, in de afgelopen 35 jaar heb ik veel veranderingen gezien bij de yoga in Deventer en omgeving. Veranderingen zijn niet altijd slecht, maar veel veranderingen  geven onrust in de yogagroepen en in de energie bij cursisten. Daarom heb ik altijd gezorgd voor een constante kwaliteit. Ook zijn er weinig veranderingen in de groep, je ontvangt yogales in een kleine groep en de meeste cursisten hebben al meer dan vijf jaar yoga in deze groep. Je wordt meegenomen in de ontspannende groepsenergie.

Deventeryoga en de yogaruimten

Wat is er mooier dan wanneer je in een mooie sfeervolle yogaruimte komt bij de yogalessen in Deventer. Niet een sportzaal waar je met meer dan 15 man/vrouw yoga beoefent. De kerk van Epse is zo’n ruimte die veel wordt gebruikt voor spiritualiteit. Wanneer je de kerkdrempel over gaat dan voel je al de rustgevende energie. Ook gebouw Irene in Twello is zo’n zaal. Achter de dorpskerk in de pastorie verzorg ik al jaren de yogalessen voor de gemeente Voorst. Yogadocenten kiezen wel eens voor goedkope anti kraakruimten. Met het risico dat je na een aantal jaren verplicht bent om weer een stuk verder te lopen naar je yogales.

Yogalessen Deventer met 1 yogadocent die al 35 jaar voor je klaar staat

yogalessen deventer
asana bij de yogalessen Deventer

Yogastudio’s huren nogal eens goedkope docenten in die een yogaopleiding hebben gedaan ergens in 40 uur. De ene week krijg je van de ene les dan weer van de andere docent. Bij de Deventer yoga is er 1 docent die al 35 jaar voor zijn cursisten klaar staat. Je hoeft niet steeds te wennen aan telkens een andere docent.

Yogalessen Deventer, een simpel systeem van lesgeld

Bij mij ontvang je de eerste proefles altijd gratis. Dus geen complexe systemen waarbij je de proefles moet betalen wanneer je niet door gaat met yoga. Of dat je een bedrag moet betalen voor 10 yogalessen ineens. Bij mij kun je gewoon per maand betalen. Bij betaling van meerdere maanden ineens ontvang je een mooie korting. Ik heb nooit gekozen voor strippenkaarten. Bij deze kaarten heb je telkens andere mede cursisten in de groep die de rust in de groep niet bevorderen.

Yogalessen Deventer, yoga door een yogi

Altijd heb ik mij gefocust op yoga, nooit een andere activiteit leidde mij af van de yogalessen. Wanneer je yogalessen verzorgt dan is het bijna onmogelijk om nog andere dingen erbij te doen. De bijscholingen naar India, het yoganieuws  naar de cursisten verzorgen en de voorbereidingen voor de yogalessen vergen zoveel energie en tijd dat andere activiteiten erbij verstorend werken.

Deventer yoga met kwaliteit

Omdat een yogadocent, die alleen maar met yoga bezig is, vaak meerdere vormen van yoga aanbiedt kun jij profiteren van verdieping in je yoga practice. Je kunt gebruik maken van wateryoga, meditatieyoga, stoelyoga, ouderenyoga, yoga privélessen en zelfs blootwateryoga.

Deventer yogalessen zijn heel flexibel

Omdat er veel yogalessen zijn op verschillende plekken en tijden in en om Deventer, kun je altijd gemakkelijk een yogales inhalen.

Welkom voor een gratis proefles yoga