Deventer yoga voor jou

Deventer yoga voor jou

Deventer Yoga voor jou in Colmschate, De Worp en Borgele
Deventer yoga voor jou geeft je veel mogelijkheden voor een goede gezondheid. In tijden van stress en spanningen biedt yoga, meditatie, mindfulnessoefeningen en stilte een uitkomst. Op deze manier krijg je echt harmonie, balans en evenwicht in jouw leven. Yoga is de manier om te ontspannen bij hoofdpijn, een burn-out, rugklachten, slapeloosheid of hyperventilatie. Ook is yoga mooi voor je innerlijke groei.

Wees welkom bij Deventer Yoga voor jou

Het moment dat je in mijn yogastudio in Deventer stapt kom je gelijk tot rust. Mijn ruimte is er zo op ingericht dat de focus vanaf dan op de ontspanning ligt. Als je niet zeker weet of yoga wel wat voor jou is, kan je eerst bij mij een gratis les volgen. Mocht je besluiten om verder te gaan en behoefte  hebben aan twee lessen per week, dan is deze extra les gratis.

Privélessen thuis of in de yogastudio

Jouw rustmomenten staan bij mij centraal. Als dit betekent dat de yoga groepslessen jou niet voldoende ontspanning bieden, is er de mogelijkheid om privéles bij mij te volgen. Deze kan worden ingepland op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Tijdens deze les krijg je naast persoonlijke aandacht ook de mogelijkheid om te groeien in jouw spirituele ontwikkeling. De privélessen worden afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Ik bied daarin ook de mogelijkheid om bij jou thuis les te geven. Daarbij houd ik tijdens de yoga oefeningen rekening met jouw eigen grenzen. Na een paar lessen zou het kunnen dat je je alsnog wilt aansluiten bij de groepslessen. Je bent dan uiteraard welkom om die bij te wonen.

Coaching door Deventer Yoga  voor jou

De laatste jaren heb ik de mindfulness uit Azië gecombineerd met de mindfulness yoga. Door veel ervaring hierin op te doen heb ik mij ook gespecialiseerd in yoga coaching. Dit betekent dat ik samen met jou ga kijken hoe je op de yogawijze naar het leven kan kijken en deze visie ook op jouw eigen leven kan toepassen. Deventer Yoga is toegankelijk voor iedereen.

Hathayoga ook buiten in de natuur

Bij deze klassieke vorm van yoga staat het evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal. Uit deze bron komen poweryoga, yinyoga, astangayoga, flowyoga en vinyasa voort. De oefeningen zijn geschikt voor iedereen en kunnen naar eigen capaciteit en behoeftes worden gedaan. In een hatha yogales worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met naar binnen gerichte aandacht. De mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en steeds verlegd, waardoor er meer rust wordt ervaren, betere nachtrust ontstaat, je dichter bij jezelf komt en je beter in je vel gaat zitten. In de zomermaanden juli en augustus wordt er yoga gegeven op mooie landgoederen in en om Deventer.

Drijvende kracht YogaBerry

Naast yoga op de grond geef ik ook yoga in het water. Ik maak gebruik van zwembad De Schaeck, waar ik wekelijks deze yogales geef. Het warme water heeft een ontspannende en rustgevende werking. De opwaartse kracht van het water zorgt voor meer bewegingsvrijheid en creëert daarmee een extra dimensie aan de les.

Blootwateryoga in De Scheg

Elke laatste zaterdag van de maand ben je welkom. Zie blootwateryoga.nl en blootzwemmendeventer.nl

Backmitra door Deventer Yoga voor jou

In mijn jaren van lesgeven heb ik veel cursisten gezien met rugklachten. Deze doelgroep wil ik graag laten kennismaken met de BackMitra, die sinds kort bekend is in Nederland en bij mij verkrijgbaar is. Tijdens deze yogalessen combineer ik Backmitra met rug yoga oefeningen in groepslessen of in privélessen bij jou thuis. Aan de hand van de BackMitra oefeningen leer ik jou hoe rug- nek- en schouderklachten worden verminderd en voorkomen. Uiteraard gebeurt dit binnen jouw grenzen en mogelijkheden in een vorm die het beste bij jou past.

Zwangerschapsyoga waar en wanneer het jou uitkomt

Deventer yoga
zwangerschapsyoga bij de Deventer yoga

Vanaf de derde maand van jouw zwangerschap ben je welkom om bij mij van de zwangerschapsyoga te genieten. Ik geef privélessen met een individuele aanpak die helemaal gericht is op jouw zwangerschap en jouw lichaam. Je bepaalt zelf wanneer de lessen plaatsvinden, dit kan ook bij jou thuis. Zo kun je ook kiezen voor een les met Ellen Dijkstra, die met ademhalings- en ontspanningsoefeningen ervoor zorgt dat je ontspannen de bevalling tegemoet gaat. Daarnaast ontvang je gratis een zwangerschapsyoga boek en een CD om mee te oefenen. De zwangerschapsyoga in Deventer wordt bij mij of Ellen gegeven of bij jou thuis.

Plusyoga voor ouderen

Voor de ouderen onder ons is het ook belangrijk om fit te blijven. Mijn yogalessen zijn erop gericht de spieren en gewrichten soepel te maken en ervoor te zorgen dat ouderen alsnog kunnen ontspannen en genieten door de lessen. Deventer Yoga is er voor iedereen, er is ook privé stoelyoga.

Winkelen bij Deventer Yoga voor jou

Yogaberry bied yoga aan op alle fronten. Om goed voorbereid in de les te komen, kun je de benodigde materialen ook bij hem kopen. Zo zijn er yogamatten, meditatiekussens, yogaboeken, mindfulness yoga boeken en CD’ s met visualisaties en meditaties in de aanbieding. Woon je in Deventer dan kun je je bestelling gewoon ophalen in Deventer.

Van inkoper naar yogadocent

Anderen inspireren, dát doet Berry Steenbruggen

Zijn carrière als yogadocent is begonnen na zes jaar inkoper bij een computerfabriek te zijn geweest. Na dertig jaar yoga is hij daar nog steeds trots op. Het geeft hem elke dag veel voldoening. De energie die hij van yoga krijgt, geeft hij nu door via zijn yogalessen in Deventer. Als cursisten gespannen in de yogales komen en tijdens de yogaoefeningen ontspannen, wordt hij hiervan nog steeds warm van binnen. Inmiddels worden er meer dan twaalf yogalessen gegeven in en rondom Deventer. Hij verzorgt vele vormen van yoga, zoals stoelyoga, wateryoga, meditatie, yoga bij verzorgingstehuizen en yoga op maat. Ook gebruikt hij de yoga als yogatherapie bij privélessen.

Kijk ook eens op YogaBerryDeventer.nl voor podcastsvlogs en een uitgebreid blog.