Deventer yoga vakantie

Deventer yoga vakantie in en om de koekstad

Vakantie

Deventer yoga Vakantie, een vakantie willen de meeste mensen even wat anders dan het alledaagse leven. Ze zoeken de zee, vertier, de natuur of een andere cultuur op. Even uit de sleur van alle dag. De zon en vitamine E maken ook al een anders mens van je. Het risico is dat tijdens zo’n vakantie anders eet en minder beweegt. Je merkt dat dan door overgewicht of door pijntjes in het lichaam. Wanneer je een heel jaar heel hard gewerkt hebt en je gaat op vakantie, dan kan het zijn dat je de spanning voelt van het afgelopen jaar. Al is het verstand nog zo snel het gevoel achterhaalt het wel. Met een Deventer yoga vakantie ontvang je een vakantie die je weer in balans brengt. Je combineert de ontspanning en de spiritualiteit. In Deventer en omgeving is veel mogelijk op yoga en spiritueel gebied.

Het krocht in de Lebuïnuskerk

Wanneer je kiest voor een yoga en meditatie vakantie in Deventer begin dan in de Lebuinuskerk vlak bij de IJssel. Het krocht wordt veel gebruikt voor meditatie. Wanneer je een wichelroede bij je hebt, loop dan eens om het krocht heen. Je Deventer yoga vakantie begint dan al mooi spiritueel.

Deventer yoga vakantie yogalessen in het Worpplantsoen

Vanuit het centrum neem je het pontje en je komt in het Worpplantsoen. Neem je yogamatje mee. Zelf ben ik geboren op De Worp en mijn eerste yogaoefeningen deed ik in het plantsoen. Er is een mooie koepel in het plantsoen en deze is publiekelijk. Doe daar eens je yogaoefeningen. Voel je één met de natuur, deze magische plek en de rust. De Deventer yoga kan je op deze plek ook een yogales op maat verzorgen.

Deventer yoga

Oudste stenen huis van Deventer voelen bij je Deventer yoga vakantie

In het centrum van Deventer staat het oudste stenen huis van Nederland. Bij yoga voelen we veel. Leg je handen tegen deze oude muren en voel eens! Het klinkt misschien wat zweverig. Maar in veel spirituele boeken kom je dit voelen tegen.

Deventer yoga en meditatie vakantie

Huur een fiets en rijd eens naar Nijenbeek. Zelf kom ik hier vaak. Neem weer de wichelroede mee. Wanneer je bij Nijenbeek aankomt, ga dan eerst eens zitten op het bankje gemaakt van een boomstam. Sluit je ogen, zet je voeten stevig op de grond en voel. Loop dan eens langs het gaas van links naar rechts met je wichelroede. Ongeveer voor de mooie boom.

Deventer yoga vakantie

Deventer yoga vakantie

Deventer yoga vakantie op het blotevoetenpad

Vanuit Deventer te lopen in een half uurtje ligt een blotevoetenpad. Op dit pad kun je op de yoga wijze de verschillende gevoelens onder je voeten voelen,. Wanneer je wat meer aandacht wilt geven aan het aarden dan is dit een schitterende yogaplek. Er is ook een winkel met streekproducten.

Deventer meditatie

In Deventer hebben we ook een stiltecentrum in een kerk. In de Broederenkerk kun je ook door mij een prive meditatieles ontvangen.

Deventer yoga vakantie

Yogaberry verzorgt al 30 jaar yogalessen of ontspannende yoga  vakanties op maat. Dit kan zijn naar Bali, India maar ook in je eigen tuin. De toppers zijn wel de vakanties naar Bali en naar kasteel Slangenburg, maar ook de weekendjes uit, vakanties in en om Deventer. Bij een vakantie op maat kijken we samen hoe jij je vakantie kunt combineren met yoga, meditatie, stilte en de natuur.  Je zal merken dat een vakantie door yoga vakantie Deventer je meer brengt dan een gewone vakantie. Door vakantie met yoga en zingeving kun je loslaten, kom je dichter bij je gevoelsleven en ontspan je beter. Yoga vakantie Deventer kan je veel aanbieden, zoals: massage, yoga, meditatie, privé begeleiding en ademsessies.

Vakantie met diepgang op maat

In de afgelopen 35 jaar heeft Yoga vakantie Deventer veel vakantie op maat georganiseerd. Vakantie naar India, Bali, Griekenland, maar ook naar kloosters in Nederland. Je kunt een vakantie op maat laten maken. Ook maakt hij Deventer yoga vakanties op maat. Alles is mogelijk zoals een yogales op maat, samen met de wichelroede op pad, een rondleiding in Deventer of  je tenen laten lezen.  De intake is gratis en samen gaan we kijken hoe jouw vakantie in Deventer er anders uit gaat zien dan een “gewone” Deventer vakantie. Een weekendje weg naar de koekstad met yoga en of meditatie geeft nog meer ontspanning.  We kijken meer naar de DEVENTER BELEVING.