deventer yoga ontspanning

Deventer yoga ontspanning, ontspant!

DEVENTER YOGA ONTSPANNING

Deventer yoga  ontspanning, het lijkt wel alsof we in de tijd waarin we nu leven, meer dan ooit behoefte hebben aan rust, evenwicht en balans. Al een flink aantal jaren geleden heeft yoga het zweverige imago gelukkig van zich afgeschud. En degene die al wat langer mediteert, weet dat het meer is dan zitten  in lotushouding zitten omringd door wierook en wil niet meer zonder. Steeds meer mensen kiezen bewust voor yoga en na zoveel jaren zie ik nu de yogascholen om mij heen als paddenstoelen uit de grond schieten.

DEVENTER YOGA, DE BEKENDSTE YOGASTUDIO IN DEVENTER

Bij mij ben je niet alleen aan het goede, maar ook aan het bekendste yoga-adres in Deventer! Lang voordat yoga “hip” was gaf ik al yogalessen. Het aantal collega’s dat toen yogalessen gaf in Deventer was slechts op één hand te tellen. En van het woord “yogastudio” had nog nooit iemand gehoord….

DEVENTER YOGA ONTSPANNING EN YOGABERRY

In tegenstelling tot yogalessen in één yogastudio, kun je bij mij op verschillende locaties yogalessen volgen, waaronder Plusyoga, voor ouderen, maar ook wateryoga in zwembad De Schaeck in Twello. Wekelijks verzorg ik twaalf yogalessen, o.a. in Epse, Deventer, Twello en Terwolde. Bij mij ben je bij het volgen van yogalessen niet gebonden aan dagen of tijden. Wanneer je wisselende werktijden hebt, een keer ziek bent of een dag met een volle agenda hebt, kun je gemakkelijk een yogales inhalen. Bij mij is een gemiste les geen gemiste kans! Je kunt altijd een les op een andere locatie en tijdstip inhalen.

Deventer yoga ontspanning
Yoga met een compleet programma

DEVENTER YOGA, YOGA MET INHOUD!

Mijn lessen zijn iedere week opnieuw voorzien van een thema (denk aan ontspanning, chakra’s, ademhaling, meditatie, mindfulness enz.). In het weekend voorafgaand aan de yogalessen krijg je van mij het yoganieuws per mail toegestuurd, waarin het thema wordt toegelicht.
Mijn yogales begint wekelijks met een korte uitleg over het thema, gevolgd door asana’s, een mantra of mudra en eindigt elke keer met een eindontspanning met muziek of een visualisatie.

DEVENTER YOGA ONTSPANNING EN WORKSHOPS

Gedurende het hele jaar organiseer ik behalve yogalessen ook verschillende workshops. Bijvoorbeeld een klankschalenbad, een bezoek aan de Levenstuinen, 5.000 boeddhabeelden in een kerk, een uitgebreide rugyogales, of een spirituele stadswandeling. Altijd leuk om in het weekend eens een keer uit je comfortzone te stappen en een niet alledaagse workshop te doen. Je kunt altijd iemand meenemen.

ZWANGERSCHAPSYOGA

Ben je zwanger? Dan ben je bij mij van harte welkom op zwangerschapsyoga. Ik verzorg deze zwangerschapsyogalessen samen met Ellen Dijkstra.
Bij ons krijg je persoonlijke aandacht in de vorm van een les die speciaal voor jou bedoeld is. Oefeningen voor je dikker wordende buik, maar ook ademhalingsoefeningen en oefeningen voor bekkeninstabiliteit. Kortom een goede voorbereiding voor een prettige zwangerschap, een bijzondere bevalling en een mooi welkom in de wereld voor je baby.

DEVENTER YOGA ONTSPANNING, OOK VOOR PRIVELESSEN

Wil je meer dan alleen maar yoga? Is je nieuwsgierigheid naar chakra’s, meditatie, mindfulness, mantra’s gewekt? Trakteer jezelf dan eens op een priveyogales! Deze privélessen kun je gebruiken bij bijvoorbeeld hoofdpijn, hyperventilatie, spanningsklachten, burn-out en slecht slapen. Eventueel kan een priveyogales nog aangevuld worden met een consult tenen lezen. Wanneer jij je sokken uittrekt, kan ik je laten zien wie je bent. De vorm en de stand van je tenen laten bepaalde eigenschappen en je karaktertrekken zien.

YOGABERRY, EEN WINKELTJE MET YOGA ARTIKELEN

Bij de Deventer yoga ontspanning kun  je terecht voor verschillende yoga verwante artikelen. Ik verkoop onder meer c.d.’s, boeken, bijvoorbeeld over mindfulness, yoga en pijnbestrijding en energie in balans. Maar ook voor yogamatten, meditatiekussens en de BackMitra ben je bij mij aan het goede adres. Wanneer je yogalessen bij mij volgt, kun je voor een klein bedrag een week of langer een BackMitra of een Feed Up (yogabankje) bij mij huren om eens te proberen.

Is je nieuwsgierigheid naar yoga nu gewekt? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij Yogastudio Deventer!

Kijk ook eens op YogaBerryDeventer.nl