Deventer yoga lestijden

Deventer yoga lestijden en mogelijkheden

Deventer yoga lestijden, grote keuze

Deventer yoga lestijden, de afgelopen 35 jaar zijn de yoga lestijden behoorlijk uitgebreid. Ook de keuze in yoga is groot. Je kunt kiezen uit yoga privélessen, wateryoga, blootwateryoga, stoelyoga, plusyoga, meditatie yoga en veel workshops.

Deventeryoga lestijden in Deventer en omgeving

Maandag
Colmschate Ichthus  Kerk Colmschate 19.30 uur.

Op maandag is er yoga in een sfeervolle kerk. Vanuit Deventer, Gorssel en Twello kom je gemakkelijk via de A1 in Colmschate. Met de Deventer yoga lestijden kun je altijd gemakkelijk een yogales inhalen.

Dinsdag
Twello Zwembad De Schaeck 11.30 uur

deventer yoga lestijden

Elke dinsdagochtend wateryoga in Twello. We maken gebruik van het warme bad. De laatste 10 minuten ontspannen we door te drijven. Dit is de ideale ontspanning.

Deventer yoga lestijden, elke dag YOGA

Twello Gebouw Irene 20.00 uur

Woensdag
Terwolde Dorpshuis 14.30 uur
De Worp ’t Hovenhuus 19.30 uur

Donderdag
Borgele De Schalm 18.45 en 20.00 uur

In de yogales van 20.00 uur mediteren we ook. Deze yogales is 1.5 uur.

Vrijdag bij de Deventer yoga lestijden
Deventer De Vijfhoek  Colmschate 10.00 uur

Ook zijn er yogalessen overdag. In Colmschate verzorg ik in een kerk yoga op de vrijdag om 10.00 uur.

Deventer yoga lestijden met ook blootyoga

Er is ook blootwateryoga op de laatste zaterdag van de maand, zie blootwateryoga. De blootwateryogalessen in Deventer zijn een groot succes. We gebruikten altijd Het Borgelerbad, maar zijn nu verhuisd naar de veel grotere De Scheg omdat er zoveel vraag is naar blootwateryoga in Deventer en omgeving. Er zijn ook vaak mooie yogaworkshops

Deventeryogalestijden met ook doelgroepenyoga

De laatste jaren verzorg ik ook veel yoga aan doelgroepen. Zo is er stoelyoga en yoga voor verslaafden. Ook de blootwateryogalessen is een doelgroepenyogales. Wil jij als doelgroep yoga organiseren, bel mij dan. Deventer yoga lestijden zijn zeer flexibel, yogalessen in het weekend zijn ook mogelijk met de yogaprivélessen. Mail of bel eens over de mogelijkheden, ook in de weekenden is yoga mogelijk. Deventeryoga lestijden, zorgt ervoor dat er voor iedereen yoga beschikbaar is.