deventer yoga lestijden

Deventer yoga lestijden en mogelijkheden

Deventer yoga lestijden, grote keuze

Deventer yoga lestijden, de afgelopen 35 jaar zijn de yoga lestijden behoorlijk uitgebreid. Ook de keuze in yoga is groot. Je kunt kiezen uit yoga privélessen, wateryoga, blootwateryoga, stoelyoga, plusyoga, meditatie yoga en veel workshops.

Deventeryoga lestijden in Deventer en omgeving

Maandag
Epse Kerk 18.30 en 19.45 uur.

Op maandag is er yoga in een sfeervolle kerk. Vanuit Deventer, Gorssel en Twello kom je gemakkelijk via de A1 in Epse. Met de Deventer yoga lestijden kun je altijd gemakkelijk een yogales inhalen.

Dinsdag
Twello Zwembad De Schaeck 11.30 uur

deventer yoga lestijden

Elke dinsdagochtend wateryoga in Twello. We maken gebruik van het warme bad. De laatste 10 minuten ontspannen we door te drijven. Dit is de ideale ontspanning.

Deventer yoga lestijden, elke dag YOGA

Twello Gebouw Irene 20.00 uur

Woensdag
Terwolde Dorpshuis 14.30 uur
De Worp ’t Hovenhuus 19.30 uur

Donderdag
Borgele De Schalm 18.45 en 20.00 uur

In de yogales van 20.00 uur mediteren we ook. Deze yogales is 1.5 uur.

Vrijdag
Deventer De Vijfhoek  Colschate10.00 uur

Ook zijn er yogalessen overdag. In de wijk De Vijfhoek verzorg ik in een kerk yoga.

Borgele De Schalm 14.30 uur

De vrijdagmiddag yogales is een plusyogales. In deze yogales wordt rekening gehouden met kleine beperkingen.

Deventer yogalestijden met ook blootyoga

Er is ook blootwateryoga op de laatste zaterdag van de maand, zie blootwateryoga. De blootwateryogalessen in Deventer zijn een groot succes. We gebruikten altijd Het Borgelerbad, maar zijn nu verhuisd naar de veel grotere De Scheg omdat er zoveel vraag is naar blootwateryoga in Deventer en omgeving. Er zijn ook vaak mooie yogaworkshops

Deventeryogalestijden met ook doelgroepenyoga

De laatste jaren verzorg ik ook veel yoga aan doelgroepen. Zo is er stoelyoga en yoga voor verslaafden. Ook de blootwateryogalessen is een doelgroepenyogales. Wil jij als doelgroep yoga organiseren, bel mij dan. Deventer yoga lestijden zijn zeer flexibel, yoga in het weekend is ook mogelijk met de yoga privélessen. Mail of bel eens over de mogelijkheden, ook in de weekenden is yoga mogelijk. Deventer yoga lestijden, zorgt ervoor dat er voor iedereen yoga beschikbaar is.