Deventer yoga aanbieding

Deventer yoga aanbieding, 35 jaar yoga in Deventer

35 jaar yoga in Deventer, dat gaan we samen vieren

Yoga aanbieding, in 1986 begon ik met twee yogalessen op de Worp In Deventer. Al snel werd er yogales gegeven in Twello, Terwolde en Epse. Nu zit Yoga door Berry Steenbruggen op veel plekken in en om Deventer.

Profiteer van vele yoga aanbiedingen

  1. een proefles yoga met yogaboek en mindfulnessboek voor maar 20 euro, thuis bezorgd
  2. een proefles prive yoga voor 15.00 euro. Een yogales op maat gemaakt voor jou. Je geniet 45 minuten van pure yogaontspanning
  3. in de zomer van 2021 wordt er veel buitenyoga gegeven. Voor 5 euro ontvang jij een yogales in de natuur.
  4. Wil jij leren mediteren of meer weten over mediteren? Voor 20 euro ontvang je een privemeditatieles.
  5. Elke week is er wateryoga. Voor maar 5 euro kun je eens voelen hoe water en yoga een intense ontspanning geeft.
  6. De afgelopen jaren heb ik meer dan 100 yoga video’s gemaakt. Voor 25 euro in de maand ontvang je elke week een link naar een yogales die bij jou past

Een Deventer yoga aanbieding kan ook een mooie aanbieding zien op maat! Geef aan wat jij wilt ontvangen aan yoga.

Meer mooie aanbiedingen

Regelmatig zijn er chakracursusssen in De Levenstuinen in Teuge. Je ontvangt voor 20 euro een prive chakra cursus van twee uur.

De afgelopen 20 jaar heb ik duizenden tenen mogen lezen. Door Tenenlezen leer jij jezelf beter kennen. Voor 15 euro ontvang je een tenenleesssessie.

Wil jij jezelf of een onder een plezier doen met een Deventeryoga aanbieding? Maak deze zomer speciaal met yoga. Mail naar info@yogaberry.nl en geef aan naar welke aanbieding je interesse gaat.

Yoga vakantie op maat

Je kunt ook een yoga reis op maat laten maken. Je ontvangt dan yogatips op de plek van bestemming. De begeleiding is 24 uur en 7 dagen in de week.

Ik kan je begeleiden op Samos, Bali en in India. Voor maar 100 euro ben ik er helemaal voor je, tijdens je reis. Boek een ticket, daar kan ik je ook nog bij helpen, de rest regel ik voor je.

Mail naar info@yogaberry.nl en je yogaontspanning begint direct.