Deventer yoga en Twello yoga

Deventer yoga, een begrip in de koekstad

Deventer yoga voelen en denken.

Deventer yoga en Twello yoga is yoga die lichaam en geest in balans brengen. Wij bieden een een gratis yogales aan om het zelf te voelen.

Deventer yoga, wanneer je interesse hebt in spiritualiteit! Yoga is meer dan de yogahoudingen. Helaas is de yoga in het westen niet meer de yoga zoals het nog steeds is in India. Bij YOGA gebruiken we mantra’s, mudra’s en meditatie. Ook de oude Indiase wijsheden worden verweven in een yogales. Kijk ook eens hier voor de spiritualiteit bij yoga.

Deventer yoga en Twello yoga. Kom eens voor een proefles bij yogaberry

Berry Steenbruggen is geboren en getogen in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga en ontspanning. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op yogales, hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde en ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven maar ook een manier van leven!

Berry Steenbruggen van inkoper naar yogadocent

Ik werd yogadocent in Deventer en zo ontstond dus Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben.
Het geeft mij nog steeds veel voldoening om  wat ik zelf van de yoga heb ontvangen  aan anderen door te geven.
Een mooie toevoeging in de afgelopen jaren zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele India reizen heb gevolgd.
Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.

Deventer yoga, de yogavormen

Na meer dan 20 jaar yogales verzorgen, kwamen er meer yogavormen. Zo is er intussen wateryoga, blootwateryoga, backmitrayoga voor de rug, stoelyoga en yoga privélessen. Ook zijn er steeds meer bedrijven die kiezen voor yoga in de lunchpauze. Probeer eens een gratis proefles.