Deventer weekend yoga

Deventer weekend yoga is loslaten

Wat is jouw reset voor het weekend?

Deventer weekend yoga, wat is er fijner dan lekker ontspannen het weekend in te gaan? Op de vrijdagochtend is er een speciale yogales Colmschate   Deventer om ontspannen het weekend in te gaan. Een plus yogales en een “gewone” yogales.   Zo’n yogales voor het weekend is een yogales waarbij je voor het weekend de spanning van de hele week kunt loslaten. In de weekenden zijn er ook veel mooie workshops, die heel ontspannend zijn. Veel mensen kiezen ook voor prive yogalessen in het weekend. Een yogales op maat!

Yin yoga bij de Deventer weekend yoga

De yogales is aangepast voor het weekend. Er zijn meer yin yoga oefeningen. Ook komen de ontspannende aspecten van de yoga meer aan bod.

Loslaten

De weekend yoga Deventer maakt veel gebruik van het thema loslaten. Met de adem, mudra’s en mantra’s kun je overtollige spanningen loslaten. Wat is er fijner om ontspannen het weekend in te gaan en niet meer bezig te zijn wat achter je ligt.

weekend yoga deventer
Loslaten in het weekend met yoga in Deventer

Deventer weekend yoga op maat

Steeds meer mensen maken gebruik van de privé yogalessen in het weekend. De yogadocent komt dan bij je thuis of jij komt naar een mooie rustige ruimte. Er is een gratis intake. We kijken dan samen hoe we een yogales maken die precies aansluit op jou lichaam en geest. Deze prive Deventer weekend yoga kun jij zo inplannen dat het past in je weekend programma. Je kunt deze yoga op maat ook combineren met een groepsyogales.

Deventerweekend yoga en meditatie

Yoga maakt lichaam en geest ontspannen. Met meditatie ervaar je de stilte in het denken. Het is een bijzondere ervaring om bij de Deventer weekend yoga en meditatie de stilte bewust te worden tussen twee gedachten.

Deventer weekendyoga samen met wateryoga

Veel cursisten combineren de weekend yoga met wateryoga, prive yogalessen, meditatie yoga of met een yoga workshop.

Wil jij ook met Deventerweekendyoga ontspannen? Mail naar info@yogaberrydeventer.nl en geniet van een gratis proefles.