Deventer vijfhoek yoga

Deventer vijfhoek yoga, ontspannen met een yogales

Yoga Vijfhoek verhuisd naar grotere zaal

Deventer Vijfhoek yoga, om safe yoga te blijven verzorgen zijn we verhuisd naar de Ichtuskerk aan de Holterweg 106 in Colmschate. Daar is een mooie grote zaal die vroeger gebruikt werd door  de Indonesische kerk. Het is echt zaal die heel sfeervol is en die mooi centraal ligt.

Yoga vijfhoek Deventer

Deventer vijfhoek yoga, zijn yogalessen op een mooie plek met veel voordelen.

Vijfhoek yoga in een mooie wijk

De Vijfhoek is een nieuwe en groene wijk in Deventer. In deze wijk is nog weinig yoga te vinden overdag en in rustige yogaruimtes. Merel Somer en yogadocent Berry Steenbruggen maken het mogelijk dat je kunt ontspannen op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur met de vijfhoek yoga, dus je gaat ontspannen het weekend in. Aan de Holterweg  ben je elke vrijdag welkom voor Deventer Vijfhoek yoga.  Je kunt al eerder genieten van een gratis proefles.

Yoga informatie

In principe beginnen we met de vijfhoekyoga in september 2019, maar wanneer er interesse is voor yogalessen in juni of juli, beginnen we al eerder. Het Vijfhoek Yoga abonnement kost 34 euro in de maand en daarbij ontvang je veel extra’s zoals yoga in kleine groepen, yoga door een docent met meer dan 30 jaar leservaring, adviezen vanuit de alternatieve hoek en kortingen op workshops. Ook ontvang je regelmatig podcasts. Deventer vijfhoek yoga is meer dan alleen maar yoga.

Deventer yoga door Berry Steenbruggen

Deventer Vijfhoek yoga door yogaberry
Ontspannen het weekend in bij de yoga in De Vijfhoek, Deventer

Mijn halve leven staat nu al in het teken van YOGA. Ik voel mij bevoorrecht dat ik mij fulltime heb kunnen focussen op YOGA. De eerste 25 jaar van mijn leven heb ik ook mogen beleven hoe de stress bezit nam van mijn lijf. Als inkoper bij een computerindustrie kreeg ik last van hyperventilatie. Door yoga is mijn leven totaal veranderd. De yoga probeer ik daarom zoveel mogelijk te delen met mensen om mijn heen. Iedereen is altijd welkom bij de yogaworkshops, de wateryoga en de reizen naar India en Bali. Ik ben al 30 jaar gelukkig getrouwd met de yoga. Momenteel verzorg ik yogalessen aan veel verschillende doelgroepen zoals: ouderen yoga, priveyogalessen, wateryoga en stoelyoga. Dicht bij de vijfhoek verzorg ik ook blootwateryogalessen in De Scheg. Ik verheug mij erop om met de Yoga Vijfhoek Deventer yogalessen je ontspannen het weekend in te laten gaan.
Voor meer informatie over de Deventer vijfhoek yoga kun je bellen 0618735591 of mailen info@yogaberrydeventer.nl