Deventer 2023 yoga

Deventer 2023 yoga

2023 Yoga

Deventer 2023 yoga is de yoga voor de toekomst. Het is nog 2022 en na mijn spirituele reis is er weer zoveel  inspiratie opgedaan wat ik met jullie wil delen, zoals: meditatie, mantra’s, Indiase ontspanning en nieuwe yogahoudingen. We leven momenteel in een wereld met oorlog vrij dichtbij, een energie crisis en in 2023 misschien wel een financiële crisis. Ook is er veel polarisatie en tweespalt in de wereld. Wat kan yoga betekenen zodat we ons weer verbinden en dat je in balans blijft met zoveel onrust in de wereld?

Yoga en de stilte in jezelf

In de afgelopen jaren is de stilte dus een steeds grotere plek in mijn leven gaan vormen. Deze stilte wil ik in 2023 graag met jullie willen delen in de yogales. Yoga heeft veel te bieden in een onrustige wereld. Vroeger was spirituele yoga nog een taboe. Maar in deze bizarre tijden zijn mantra’s, mudra’s en meditaties voor veel mensen een uitkomst.

Yoga workshops met de backmitra

In 2018 heb ik de backmitra leren kennen en heb deze geïntegreerd met yoga en zo ontstond de backmitrayoga. In 2023 zijn er verschillende workshops waarbij je kennis kunt maken met de backmitra.

Wateryoga en blootwateryoga bij de Deventer 2023 yoga

Yoga en water zijn een mooie combinatie, het geeft je een gevoel van vrijheid. Vorig jaar is naast de wateryoga ook de blootwateryoga ontstaan in Deventer. Elke laatste zaterdag van de maand ben je welkom in De Scheg voor de wateryoga zonder badkleding. Deventer 2023 yoga is overal te vinden in de koekstad.

Deventer 2023 yoga en yogaboeken

Wat is yoga zonder een mooie theoretische kennis? Ik heb een paar mooie yogaboeken en mindfulnessboeken kunnen bemachtigen bij de uitgever. Combineer je Deventer 2023 yoga eens met mooie boeken die verdieping geven in je leven. Je kunt gebruik maken van mijn yoga bibliotheek.

Deventer 2023 yoga
yogalessen in Deventer in 2023

2023 yoga Deventer maar ook in  Terwolde en Twello en Colmschate

Ik gaf al yoga in Deventer, Twello en Terwolde. Het afgelopen jaar zijn er ook nog bijgekomen de blootwateryoga en de yoga privélessen. Ook zijn er steeds meer doelgroep yogalessen zoals de stoelyoga en de rugyoga. Deventer 2023 yoga is zijn tijd vooruit.

Meer weten over de  2023 yoga?

Wil jij meer weten over de Deventer 2023  yoga?  Stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl