detoxyoga Deventer

Detoxyoga Deventer reinigt

Detox yoga, reinigen van binnenuit

Detoxyoga Deventer, heel veel yogahoudingen, asana’s werken reinigend door omdat de lever, de nieren en darmen gestimuleerd worden bij yoga.  Dus wanneer je aan het detoxen bent, kijk dan even onder Google naar reinigende oefeningen en zet het reinigende orgaan erbij, zoals lever of nieren.. Zo eenvoudig is het. Ook de aandacht bij de yoga werkt mooi reinigend door.

detoxyoga Deventer
Detoxyoga Deventer helpt je bij de innerlijke schoonmaak

Je nieren worden bij deze yogahouding goed gestimuleerd.

Detoxyoga, reinigen en de ademhaling

Bij de yoga gebruiken we de ademhaling ook om te reinigen. Alleen het maken van een langere uitademing werkt al mooi mee bij je detox. De spijsverteringsorganen worden krachtig gestimuleerd door de reinigende ademhaling.

Detoxyoga Deventer helpt je bewuster te leven en te eten

Met detoxen moet je niet alleen denken aan niet eten of minder consumeren, maar ook aan voeding met minder vervuilende stoffen. Denk eens aan: biologisch eten, minder vlees, minder vet of ander vet, minder zout en meer biologisch fruit. Zelf kijk ik veel naar het ontzuren. Er is thee en er zijn druppeltjes voor in het water, om je lichaam minder zuur te maken. Kijk eens op de site van ALKA.

detoxyoga Deventer

Detoxyoga, yoga voor je spijsvertering

Yogahoudingen werken door op je spijsvertering. Omdat je spijsverteringsorganen sterk worden gestimuleerd bij de yoga kunnen er oude resten in de darmen het lichaam verlaten. Dit kun je nog versterken door een zoutoplossing te gebruiken. Lees eens  het boek Yoga voor gevorderden van Andre van Lysebeth, daar staat zelfs een hele serie yogaoefeningen die heel reinigend werken.

Detoxyogalessen, ontgift ook het denken

Bij de yoga zijn we ons natuurlijk bewust van lichaam en geest. Door negatieve gedachten, oordelen en veroordelingen ontstaat stress. Door ons bewust te zijn van deze  gedachten kunnen we deze gedachten loslaten. Ook helpt de yogameditatie bij het detoxen. De energie van het positieve denken kan naar de organen die voor de ontgifting zorgen. Detoxyoga Deventer geeft ook meditatieyoga.

Detox yoga, combineer

Met detoxen zijn we nog wel eens te streng voor onszelf. Daarom kun je combinaties maken van yoga, ontzuren, reinigende oefeningen, biologisch eten, reinigende ademhaling enz.. Detoxyoga Deventer helpt je ook met detox vanuit andere tradities, zoals de voetreflex.

Detoxyoga Deventer en vasten

De laatste tijd hoor je steeds meer over twee dagen vasten en vijf dagen eten. Wanneer wij elke dag eten, worden de vetreserves dus niet meer aangesproken. Door twee dagen vasten in de week, gebeurt dat wel. In de oertijd gingen mannen op jacht en schoten wild. Dat werd opgegeten en ze lagen met volle buik een aantal dagen na te genieten. Maar daarna waren er tijden dat er dagenlang weinig voedsel was en men genoegen moest nemen met bessen en veel minder. Dit principe kennen wij niet meer. Kijk eens naar het vastendieet.

Detoxyoga Deventer werkt holistisch.

Detox en yoga

Leef bewuster en volg eens wat yogalessen. voordat de  de yogales begint vertel ik altijd vijf minuten over het thema van de yogales en dan komen dit soort zaken, zoals vasten en detox aan bod. De afgelopen jaren stop ik steeds meer yinyogaoefeningen in de yogales. Yinyoga en detox is een mooie combinatie. Detoxyoga Deventer past veel yinyoga toe. Mail mij maar eens voor een gratis proefles info@yogaberrydeventer.nl

Waar vind je detoxyoga Deventer?

Je bent ook welkom voor prive yogalessen bij detoxyoga Deventer. Je kunt voor een gratis yogales in Deventer, Twello, Colmschate en Terwolde komen. Kijk dus even onder yoga Voorst, Yoga Twello, Deventer yoga, yoga Colmschate en even Berry toevoegen in google.

De Deventer Yoga is de vraagbaak in Deventer

Je kunt altijd een mail sturen naar de Deventer yoga en je ontvangt gratis advies. De 40 jaar yogaervaring deel ik graag met je.