De grootste yoga studio van Deventer

De grootste yoga studio van Deventer, of de beste?

Kwantiteit of kwaliteit?

De grootste yogastudio van Deventer, daar ben ik nooit voor gegaan. In de afgelopen 35 jaar dat ik nu yoga verzorg in Deventer, Twello, Terwolde, Epse en Colmschate ging ik altijd voor kwaliteit.

De grootste yogastudio van Deventer

Waarom zou je voor de grootste yogastudio gaan in Deventer? Heeft dat iets te maken met geld, ego, status of met de materie? Wanneer je kiest voor spirituele yoga, dan ga je voor diepgang.

Kwalitatief de beste yogastudio in Deventer

Hoe herken je een yogastudio die niet gaat voor de grootste, maar die gaat voor kwaliteit?

  • Een goede yogales herken je aan het feit dat je naar binnen toe gaat. Je komt in je lichaam, je maakt contact met je gevoelens en je komt in je eigen energie.
  • Kwaliteitsyoga wordt vaak in een een speciale ruimte gegeven, zoals een kerk.
  • Wanneer je gaat voor de grootste yogastudio van Deventer, dan ga je vaak alleen voor de yogahoudingen en minder voor de theorie in de Ramayana. Ook maak je bij de grootste yogastudio van Deventer geen contact met yoga mudra’s, mantra’s en meditaties.
  • De yogadocent reist bijna elk jaar naar India. De ervaringen uit de bron van de yoga worden gedeeld in de yogalessen.
  • Je kunt gebruik maken van een bibliotheek met yogaboeken.

De grootste yogastudio van Deventer en corona

Door de coronacrisis, de klimaatcrisis en de stikstofcrisis kwamen we er gelukkig achter dat we op een spoor lopen wat dood loopt. We komen er achter dat we naar kleinschaligheid moeten en naar kwaliteit. Zo hebben de crisissen ons veel geleerd.

Wat voor yoga extraatjes met kwaliteit?

Bij de yoga in Deventer kies je voor veel meer dan alleen maar yoga. Zo kun je mee naar India of Bali. We gaan regelmatig naar de chakra tuinen in Teuge.  Ook zijn er mooie yoga workshops. Elke week ontvang je het yoganieuws per mail.