Corona meditatie Deventer

Corona meditatie, de kracht van niet denken

Wat is meditatie?

Corona meditatie Deventer, van mijn meester Krishnamurti heb ik het onderstaande gelezen en dat raakt mij nog steeds: Krishnamurti zegt dat mensen de waarheid moeten ontdekken in de spiegel van hun omgang met anderen.  Door inzicht te krijgen in het eigen bewustzijnsinhoud, door zuiver en natuurlijk waar te nemen. Dit gebeurt niet door verstandelijke of zelfbeschouwend analyseren. Wanneer mensen gaat beseffen hoe het denken werkt zullen zij inzien hoe het de denker zich onderscheidt van de gedachte. De waarnemer van het waargenomene, de ervarende van de ervaring. Men zal dan ontdekken dat dit onderscheid een illusie is. Dan blijft alleen het zuivere waarnemen over.  Dat inzicht is, zonder een spoor van het verleden of van tijd. Dat tijdloze inzicht veroorzaakt een diepe zeer ingrijpende verandering in de menselijke geest. De corona meditatie in Deventer maakt gebruik van de Krishamurti inzichten.

meditatie Deventer
meditatie is er voor iedereen

Wat is corona meditatie

Wanneer je uit het denken bent door meditatie dan kun je de energie brengen naar het immuunsysteem. Bij yoga maken we gebruik van de kracht van de aandacht. De kracht van het onderbewustzijn is misschien wel groter dan de energie van het denken. Bij corona meditatie Deventer maken we gebruik van de chakra’s. Bij de meditatie gaan we zeven chakra’s af. Elk chakra verbinden we met de immuniteit.

Combineer corona meditatie met Yoga

Met yoga ontspannen we het lichaam en maken het lichaam rustig. Zo kan de kracht van meditatie beter zijn werk doen. De adem ontspannen we met pranayama. Wanneer lichaam en geest ontvankelijk zijn voor de meditatie gebruiken we de corona meditatie.

Ook privé meditatie

Je kunt ook de corona meditatie op maat ontvangen. We kijken dan samen welke meditatie bij jou het beste past. In India heb ik vele meditatievormen bestudeerd. Op deze manier heb ik voor mijzelf ook de meditatie gevonden die bij mij past.

Waar meditatie?

Meditatie kun je volgen in Deventer, Twello, Voorst, Epse en ook bij jou thuis,