Corona herfst 2022

Corona herfst 2022 en YOGA 2023

Realistisch zijn met corona

Corona herfst 2022, we hebben heftige tijden gehad in 2020 en 2021 met het virus. In 2022 zijn we ingedut. We konden weer alles en er waren geen of weinig maatregelen. Nu september 2022 zie ik heel veel ouderen die hun boosters niet meer halen. De bereidheid om zichzelf en anderen te beschermen is een stuk kleiner geworden. Ook in 2023 blijven we alert, zie onderaan dit blog.

Yoga en Corona

De afgelopen twee jaar hadden wij een heel mooi coronabeleid. In de yoga is er geen uitbraak geweest en zelf heb ik ook geen corona gehad.  We gaven les in kerken waar veel ruimte is. We namen wel twee meter afstand. Ook  namen we onze eigen yogamatten mee naar de yogales en gebruikten mondkapjes vanaf de ingang van het gebouw tot de yogamat. Ook hadden we wat minder ingrijpende maatregelen. Kortom bij de Corona herfst 2022 nemen we de oude maatregelen en wat nieuwere mee om toch yoga te blijven doen. Wij werken goed samen met veel instanties. In september 2022 kwamen al de eerste waarschuwingen.

Corona herfst 2022 en immuniteit

In 2020 werd ik nog uitgelachen met yogaoefeningen die de immuniteit verhoogden.  Later bleek dat er een relatie is tussen immuniteit en corona krijgen. We gaan de komende herfst en winter samen weer werken aan lichaam en geest.  De corona herfst 2022 gaan we samen te lijf. We doen het nog steeds samen. Wanneer je het nieuwe coronaherfst 2022 protocol wilt ontvangen stuur dan even een mail.

Yoga immuniteit

De yoga immuniteit gaat wat verder dan de gewone immuniteit. Bij de yoga gebruiken we detox, mudra’s en mantra’s. De kracht van aandacht wordt nog steeds onderschat. Ook de energie van bij elkaar zijn in stilte en aandacht werken goed door in je lichaam en geest. Corona herfst 2022 en yoga kennen een holistische aanpak. Corona herfst 2022 en yoga wordt een mooie uitdaging, in problemen denken we niet meer.

Speciale aandacht voor jou bij de corona herfst 2022 en yoga

De cursisten die wat meer bescherming willen nemen contact op met mij en het wordt geregeld. Zij ontvangen een speciaal protocol.

Ook in 2023 alert

Corona is nog lang niet weg. Niet meer zo gevaarlijk maar wel sluipend aanwezig. Er wordt door de deskundigen zelfs a gepraat over een ziekte X die voort kan komen uit een corona variant.