Concert met Harp Songs

Concert met Harp Songs in een kerk

Concert met Harp Songs

Yoga is niet alleen yogaoefeningen maar ook genieten van mooie  klanken. Deze harpklanken  hebben trillingen.  Deze vibraties werken helend en ontspanning door in  lichaam en geest.

Wie is Marja de Jong?

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Voor iedereen die ervan houdt om te verbinden vanuit zijn hart, maak ik Muziek van Hart tot Hart. Met mijn achtergrond als professioneel zangeres schrijf ik als akoestisch singer-songwriter muziek. Dit doe ik in verschillende stijlen (Middeleeuws, Renaissance, Volksmuziek, Luisterlied) en mijn teksten gaan meestal over de natuur, muziek en Liefde. Daarbij begeleid ik mezelf op diverse instrumenten en heb ik musici om me heen.
Voor wie zijn hart meer wil laten (aan)spreken, geef ik interactieve concerten en workshops. Neem gerust een kijkje op mijn site en kom eens luisteren of nodig me uit, dan kom ik naar jou! Voor verbinding vind je me o.m. op:
https://linkedin.com/pub/marja-de-jong/72/971/6b3
www.facebook.com/marjadejong.zangeres
https://soundcloud.com/marjadejong-singersongwr

Concert met Harp Songs is pure yoga ontspanning

Wat is haar website?
https://marjadejong.jouwweb.nl
extra website
https://muziekencyclopedie.nl/action/entry/Marja+de+Jong
Wat betekent spiritualiteit dus voor Marja?
Spiritualiteit betekent voor mij…
– dat je je verbindt vanuit je hart.
– dat je jezelf kunt zien in de ander, betrokken bent (en toch goed voor jezelf blijft zorgen zodat je geest en lijf fit en gezond blijven – dan kun je meer voor een ander betekenen).
– zie de kracht in iedereen, en de schoonheid.
– houdt oog voor waar iemand blij van wordt
– dat je kunt geven van je overvloed, en dat je kunt ontvangen (je geeft daarmee anderen de gelegenheid jou iets te geven, en je weet hoe fijn het is om te geven!)
– beseffen dat we samen Eén zijn, al zijn we ook individuen met elk onze eigen aardigheden en talenten… we vullen elkaar zo prachtig aan als we allemaal gewoon onszelf zijn
– gewoon mezelf zijn

Concert met Harp Songs, gun jezelf ontspanning

Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Ik heb me altijd één gevoeld met anderen (het Al) en heb later ontdekt dat niet ieder-een dit zo voelt. Het verbaasde me. 😉
Wat doet Marja met spiritualiteit in Haar werk?
Ik vind muziek een mooi medium om te verbinden. Het is de taal zonder woorden, van ♥ tot ♥. Omdat ik mijn eigen muziek en teksten schrijf, kan ik precies geven wat er door me stroomt via de muziek. Daarmee ben ik ook heel gelukkig en anderen zijn meestal ont-roerd en ‘begeisterd’. Dan zeg ik, met een innerlijke blik ‘omhoog’, dankjewel!
Haar advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Gewoon jeZelf zijn.

Concert met Harp Songs door Marja de Jong

Concert met harp Songs, recensies

“Het enthousiasme spat er vanaf. Wat een prachtige muziek! Ik word er helemaal rustig van. Je zit er zo relaxed bij alsof het helemaal vanzelf gaat en je doet het zo leuk! Trouwens, wát een stem, zeg! Waar komt al dat geluid vandaan?! De afwisseling tussen al die stijlen vind ik zo leuk. Wat ben jij veelzijdig, zeg!”

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *