Complotdenken en aarden

Complotdenken en aarden, zie de relatie met yoga

Complotdenken in een crisis

Complotdenken en aarden, in een crisis is het heel confronterend om naar binnen te gaan. Naar binnen daar bedoel ik mee het gevoelsleven. Hoe ga je om met verdriet, onzekerheid, boosheid en andere gevoelens? Kortom het valt niet mee om niet de buitenwereld overal de schuld van te geven maar in contact te komen met je eigen gevoelens. Vanuit jouw innerlijke kern handelen.

Wat is aarden?

In een crisis helpen de aardingsoefeningen. Ze helpen je om uit het hoofd en in je gevoel te komen. Ook zorgt het aarden ervoor dat je realistisch blijft. Door aardingsoefeningen blijf je in het hier en nu en dicht bij jezelf. Complotdenkers zitten veel in de uiterlijke wereld en zijn niet zo bezig met innerlijke transformatie. complotdenken en aarden zorgt ervoor dat complotdenkers in de realiteit komen.

Complotdenken en aarden, waar?

Aardingsoefeningen kun je overal doen. Zelf vind ik de volgende aardingsoefeningen heel fijn:

Gewoon veel lopen, dat wordt zelfs door psychologen geadviseerd. De yoga kent veel aardingsoefeningen. Zelf heb ik veel gehad aan bio-energetica, de spanning komt er dan mooi uit d.m.v. trillende spieren. Je kunt ook aarden door gewoon tegen een boom te zitten. Gelukkig zijn er ook aardingsoefeningen voor mensen die moeilijk kunnen bewegen, ik denk aan de meditaties. Complotdenken en aarden kun je dus overal bij elkaar brengen en zo in balans komen. Uit het hoofd en in het lijf.

Complotdenken en aarden bij yoga

Elke yogales kent een aantal aardingsoefeningen. In mijn yogalessen ken ik een opbouw van eerst staande yogaoefeningen, dan zittende oefeningen en op het laatst de liggende oefeningen. Bij de staande yogaoefeningen kun jij je krachtig voelen, je staat in balans door yoga. Bij de yoga gebruiken we veel yoga gereedschappen, zoals mudra’s, mantra’s, visualisaties en meditaties.

Complotdenken en aarden geeft een realistische kijk op yoga, daarom gratis proefles

Je kunt gratis een intake ontvangen bij de yoga privelessen. Je ontvangt dan de aardingsoefeningen op maat, die helemaal bij jou passen. Bij de groepsyogalessen ontvang je een gratis proefles. Ook is het mogelijk om te aarden bij de wateryoga in zwembad De Schaeck of bij de blootwateryoga in De Scheg. Complotdenken en yoga is bij yogaberry in goede handen. Complotdenken en aarden is een holistische aanpak.