chakra challenge

Chakra’s Challenge leert je meer over jezelf

CHAKRA CHALLENGE IN ÉÉN CHAKRAYOGALES

Chakra’s challenge, In de maanden oktober, november en december is er een chakrachallenge in Deventer en omgeving. We keren terug met beide voeten op de grond en beginnen weer met het eerste chakra. Aarden, de basis, gevoel van veiligheid, weten jullie het nog? Vervolgens krijgen we aandacht voor ons lichaam bij de tweede chakraenergie, wilskracht bij het derde chakra. En om daarna vol warme gevoelens bij het hartchakra te belanden in het keelchakra uit volle borst gezongen!

chakra's
Chakra’s challange

ALLE CHAKRA’S IN ÉÉN CURSUS, WAT VOEL JE?

En nu worden in één les alle chakraenergieën met elkaar verbonden. Voelt de ademhaling misschien anders wanneer we bij een volgend chakra belanden, wees de toeschouwer! En voor de oudgedienden onder mijn cursisten: verandert er misschien iets nadat je al zoveel jaren de chakra’s hebt ervaren, is het nog steeds hetzelfde chakraenergie dat jou het meeste raakt? Een blokkade is natuurlijk niet zo maar weg te nemen, maar is meer balans in je leven ontstaan nu je al zo vaak met de chakraenergie aan de slag bent geweest? Voel je je standvastig en veilig, mag je zijn wie je bent, het eerste chakra dus. Is er dan ook een verbondenheid met bijvoorbeeld het vijfde chakra? Oftewel, durf je ook uit te spreken wie je werkelijk bent? Of laat je eindelijk je hart spreken, ga je eindelijk vrijwilligerswerk doen, terwijl je dat al zo lang van plan bent.

NOG EVEN IETS VERDER DAN DE VIJFDE CHAKRAENERGIE

chakra's en psychologie

Vaak wordt mij de vraag gesteld waarom de yogachakralessen eindigen bij het vijfde chakra. Er is geen aandacht voor het zesde en zevende chakra. In deze laatste les wil ik hier toch wel even bij stil staan in de vorm van een korte meditatie voor het zesdechakra, je derde oog. Met een mooi visualisatie staan we vervolgens nog even stil bij het zevendechakra op het kruintje van je hoofd.

Wil jij meer weten over deze chakra’s challenge?

Kijk eens op mijn site

Chakra's
Chakra yoga in Deventer en omgeving

Ook vanuit Gorssel kun je gemakkelijk een yogales volgen in Epse