chakra yogalessen Deventer

Chakra yogalessen Deventer

WAT ZIJN CHAKRA’S?

Chakra yogalessen Deventer, misschien weet je helemaal niet wat chakra’s zijn.  Of heb je er wel eens van gehoord maar vind je het maar vreemd klinken.  Misschien denk  je wel dat je er weinig mee kunt. Laat mij je dan wat meer vertellen over yoga en chakra’s in een yogales. Het woord chakra is een woord uit het Sanskriet, het betekent letterlijk “schijf” of “wiel” en staat voor knooppunten in je energiehuishouding. Door chakrayogalessen te volgen, kun je je richten op de chakra’s. Je gaat voelen hoe ze bij jou werken. Je leert jezelf beter kennen op een heel andere manier. Ik zie de chakrayoga vooral als een heel mooi hulpmiddel. De  chakra’s leren je om je leven te her programmeren en de mooiste versie van jezelf naar boven te halen. Chakra yogalessen Deventer kent een holistische aanpak.

Chakra yogalessen Deventer en de workshops

Persoonlijk vind ik de verbinding met de chakra’s zo bijzonder, omdat ik ze op zoveel verschillende momenten tegenkom. Zo heb ik afgelopen zondag tijdens de wandeling door de levenstuinen in Teuge met jullie de chakra’s heel sterk mogen ervaren. Een prachtige tuin met bijzondere, spirituele plekjes om rond te kijken, lekker te zitten en naar binnen te keren. Elk jaar vind ik het weer fijn om daar een middag met cursisten door te brengen en om even bij mezelf stil te staan. chakra yogalessen Deventer verzorgt ook veel workshops waarin de chakra’s centraal staan.

chakra yogalessen Deventer
Yogalessen verbonden met de chakra’s

ALLE CHAKRA’S SAMEN IN ÉÉN YOGALES

In elke chakrayogales wordt een afzonderlijke chakra bekeken. Nu wil ik jullie eens laten ervaren hoe het is om de verbinding tussen de chakra’s te voelen. We gaan ze alle zeven langs. Het is leuk om ze allemaal eens in één keer te ontmoeten en te voelen wat elk chakra afzonderlijk met je kan doen. Zo staat het eerste chakra voor overleven, leren voor jezelf te zorgen en je thuis voelen in je lichaam. Bij het tweede chakra is er blijdschap, ook het recht om te voelen en te genieten van alle vormen van plezier in het leven. Het derde chakra geeft je kracht en verzorgt  je ego. Liefde en dankbaarheid is waar het om gaat in het vierde anahatha chakra. Het vijfde chakra staat voor luisteren, communiceren en onthechting. Bij het zesde chakra krijg je interesse in mediteren. Over het zevende chakra praat je niet maar deze ervaar je TOTAAL. Chakra yogalessen Deventer geeft ook de theorie.

ONTDEKKINGSREIS  BIJ CHAKRA YOGA DEVENTER

Een identiteit geeft ons betekenis om te leren hoe we in het leven  staan. Bij een chakrayogales kun je nog beter voelen hoe verschillend de  asana’s zijn qua energie. Een oefening voor het bekken voelt immers heel anders dan die voor de keel. Daardoor zullen de chakra’s allemaal anders beleefd worden. Je ervaart bij chakra yoga Deventer dat je bij het ene chakra een ander (niet eens beter of slechter) gevoel hebt dan bij het andere chakra. De chakra’s werken onderling mooi samen. Daarom is de energie van één chakra nooit alleen maar werkzaam in dat éne chakra. Zo heb je de adem nodig (vierde chakra) en de spijsvertering (derde chakra) om de chakra’s goed te laten functioneren. Chakra yogalessen Deventer geeft ook chakrayogalessen op maat. Je ontvangt dan privélessen.

chakra yogalessen Deventer
chakra psychologie in Deventer

Chakra yogalessen Deventer meteen kleurige eindontspanning

Zoals elk chakra een symbool heeft, zo heeft het ook een eigen kleur. En kun je op heel veel manieren kleuren van desbetreffende chakra’s in je omgeving en dagelijks leven verweven. Daarom vind ik het mooi om een chakra yoga les met jullie af te sluiten. We gaan door middel van een eindontspanning met een kleurenvisualisatie passend bij de bijbehorende chakra’s. Om daarna heerlijk ontspannen weer huiswaarts te gaan. Ik zie je graag weer deze week op de yogamat voor een chakra ontdekkingstocht bij chakra yogalessen Deventer.

Waarom chakra yogalessen Deventer bij yogaberry?

Yogaberry geeft elk jaar chakrayogalessen. Ook komen de chakra’s in elke yogales wel aan bod. Hij heeft zich de afgelopen 35 jaar gespecialiseerd in de chakra psychologie. Wanneer de chakrayogalessen weer zijn bij de zomeryoga en in oktober, november en december dan ontvang je bij elke chakrayogales de informatie per mail. Chakra yogalessen Deventer is het oudste adres voor chakra’s in Deventer en omgeving.

Chakra yoga Voorst Twello

Meer weten over chakra yogalessen Deventer? INFO@YOGABERRYDEVENTER.NL

Wil je meer lezen over chakra yoga Deventer? Lees dan dit eens chakra’s