yoga klank c.d.

Chakra soundhealing in Deventer

Chakra Soundhealing, waarom?

Ons lichaam bestaat voor meer dan 75 % uit water.
Door de trillingen van klanken worden onze cellen in beweging gebracht en hierdoor kom je op een niveau van ontspanning tot op celniveau. Alle chakrapunten komen onder de aandacht, zodat jouw energie weer gaat stromen en blokkades worden opgelost, ‘weggetrild’.
Het werkt uitstekend bij stress, slapeloosheid en onrust. Al van oudsher is bekend dat klanken een helend effect hebben op mens en dier.
Ook bij pijngerelateerde klachten is een chakra soundhealing effectief.

Meer over een soundhealing

Chakra soundhealing is in feite zeer oud, alleen de inzichten hieromtrent worden nu herontdekt en serieus genomen. Denk maar aan die helende belletjes van de Tibetaanse monniken en hun instrumenten om trance op te wekken en negatieve energieën te verdrijven.
Bijzonder van klankschalen is dat ze stilte geven.  Door de klank en trilling voel je rust en stilte. Elke klank van de schalen en de andere instrumenten voelt ook anders; lage klanken geven je aardse rust (basis chakra) en de hogere klanken geven juist energie (zonnevlecht en kruin chakra bijvoorbeeld).
Door de trillingen van een klankschaal krijgt je lichaam een innerlijke massage. Je voelt de trilling in je hele lichaam, dat geldt ook voor de klankbuizen en voor de sjamanendrum en de oceandrum, die je gedurende deze helende Soundhealing zullen vergezellen.

Hoe verloopt de healing bij chakra soundhealing?

Je gaat ontspannen liggen op mijn behandeltafel met een deken over je heen en vervolgens start ik jouw unieke reis door de klanken.
Ik maak gebruik van een sjamanendrum, klankschalen van kristal en traditionele klankschalen, klankbuizen, Chau gong, Koshi, oceandrum en nog veel meer instrumenten. Ook zet ik mijn stem in tijdens de behandeling.
Je zult tijdens deze reis door de klanken meegenomen worden in een diepe staat van ontspanning.

Wie is Astrid van der Maden?

Mijn naam is Astrid van der Maden. Sinds 2007 heb ik een praktijk in Deventer.
Hierin geef ik verschillende therapievormen, waaronder Reiki, Counseling, Bachbloesemtherapie en Soundhealing.
Ik heb veel opleidingen gedaan en wil mijn kennis steeds up to date houden.
Door mijn sjamanistische achtergrond en ook mijn passie voor klank en muziek heb ik technieken ontwikkeld die ik gebruik tijdens mijn behandelingen.
Daarnaast treed ik ook op met mijn Rav drum/Handpan en geef ik  chakra soundhealing voor groepen.
Ik houd vast aan de gedachte van Boeddha: ‘ Het is voor ons belangrijk om goede gedachten te hebben, want wij worden wat we denken’.
Dit geef ik ook als boodschap door aan mijn cliënten.

chakra soundhealing

Waar geef ik de behandeling en chakra soundhealing?

Je bent welkom in mijn praktijk, gelegen in Colmschate, aan de rand van Deventer. Chakra soundhealing ook aan huis
Praktijk Ma’at. Kijk eens op mijn site.
Mijn contactgegevens zijn:
info@astridvandermaden.nl

Telefoon: 0681154292