burn-out Twello

Burn out Twello, energie door yoga

Burn out Twello

Burn out Twello, elke dag zie je het wel in de krant staan, een bevolkingsgroep die grote risico’s lopen op een burn out. Vandaag zag ik in het nieuws dat studenten gevoelig zijn voor een burn out. De maatschappij stelt hoge eisen aan ons, we hebben deadlines en we hebben altijd haast.

Burn out twello en aarden
Burn out Twello, pak je burn out holistisch aan

Burn out, hoe herken je het?

Het lichaam geeft een burnout dus al snel aan. Je komt minder goed je bed uit, je slaapt minder, bent sneller geïrriteerd, vage kwaaltjes, slecht kunnen concentreren of veel hoofdpijn. Deze kleine kwalen kunnen later versterken in je depressief voelen, een verslaving (om de lichamelijke kwaaltjes niet meer te voelen) of pijnen in het lichaam die aan wat ergers doen denken. Bij yoga zijn we gefocust op het lichaam en luisteren naar het lichaam. Je bent er daarom snel bij en je luistert naar het lichaam. Burn out Twello pakt lichaam en geest aan.

Burn out en therapie

In de afgelopen 30 jaar in mijn praktijk heb ik veel goede resultaten gezien met de combinatie van burnoutyoga en therapie. In therapie word je bewust van je gevoelens en met yoga voel je je lichaam. De gevoelens van het lichaam zijn weer verbonden met de algemene gevoelens. Zo werkt de psycholoog en de yogadocent mooi samen bij Burn out Twello.

Burn out Twello en balans in je leven

BurnoutTwello in de praktijk

Er zijn dus speciale burn out yogaprivelessen maar je kunt bij een burnout ook kiezen voor groepslessen. Zowel bij een priveles als een groepsles komen ontspanning, buikademhaling, speciale ontspannende yogaoefeningen, visualisaties en concentratie oefeningen voor. Bij een priveles kijken we meer naar jouw specifieke wensen. Het kan zijn dat je niet goed geaard bent en we samen veel aardingsoefeningen doen. Bij een burnout zit de adem vaak hoog in de borst en bij een priveyogales doen we speciale ademhalingsoefeningen in combinatie met ontspanningsoefeningen die bij jou passen. Burn out Twello heeft een holistische aanpak.

Waar yoga?

Je kunt dus op veel plekken terecht voor yoga. Er is yoga Twello, Deventer yoga, yoga Epse, yoga Voorst en yoga Terwolde.

Kijk ook eens bij de lestijden.

Je bent altijd welkom voor een gratis intakegesprek of gratis yogales bij Burn out Twello.

info@yogaberrydeventer.nl