bureau yoga

Bureau yoga voor efficienter werken op het werk

Bureauyoga Deventer Twello Terwolde Colmschate

Yoga oefeningen achter je bureau en op de stoel.  Heb jij het wel eens gevoeld,  dat je een paar uur zit te werken achter je bureau en dat je niet meer uit de stoel kunt komen. Ervaar eens een gratis bureau yoga!

 

Bureau yoga

Bureauyoga,  oefeningen waar je niet het kantoor voor uit hoeft te gaan

bureau yoga voor ontspanning tijdens je werk

Nek en schouderspieren hebben het te verduren bij computerwerk, lang te zitten en eentonige bewegingen. Bij de bureauyoga is het toch een half uurtje vakantie wanneer je in de pauze de nek en schouderspieren even ontspant!

Yoga oefeningen achter je bureau en op de stoel en meer productie

Gelukkig zien steeds meer werkgevers in dat een kwartier ontspanning cadeau geven aan hun werknemers.  De productie wordt aanzienlijk verhoogd door bureauyoga. Vroeger werd er kortzichtig gedacht in het bedrijfsleven.  Maar nu geven onderzoeken steeds meer aan dat een ontspanning tijdens het werk veel doet met werknemers.

De yoga oefeningen achter je bureau en op de stoel kost niet veel ruimte

Bij “gewone yoga” is het altijd moeilijk om een ruimte te vinden in het bedrijf welke warm en waar je ongestoord yoga kunt ervaren.  Maar voor deze vorm yoga hoef je zelfs niet van de stoel. Er is altijd wel een plek te vinden waar de bureauyoga gedaan kan worden. Yoga oefeningen achter je bureau en op de stoel hebben een goede invloed op het ziekteverzuim. De combinatie van ontspanning en yogaoefeningen hebben een goede invloed op het ziekteverzuim. Omdat de yogaoefeningen  met aandacht gedaan worden op gebieden in het lichaam waar de stress zich heeft vastgezet is het resultaat verbazingwekkend.

Yoga oefeningen achter je bureau en op de stoel ook bij onze grote multinationals

Ook grote bedrijven als de KLM en de ING maken gebruik van bedrijfsyoga op de stoel.

Bureauyoga, ook voor ouderen.

Bij de ouderenyoga kan er  ook gebruik gemaakt van een stoel, wanneer dat beter aan voelt. Omdat het evenwicht wat minder kan worden op latere leeftijd is de stoel een mooi hulpmiddel.