buitenyoga door Berry Steenbruggen

Buitenyoga Deventer voor pure natuurlijke ontspanning

Buitenyoga, in de zomer is er yoga in de natuur

Buitenyoga, wat is er mooier om samen yoga buiten te ervaren, vlak bij de IJssel of op een andere plek in de natuur. Bij de yoga kennen wij prana (energie in de lucht) en deze is goed aanwezig op deze plek.  Wanneer je vanuit Deventer komt is het meteen een mooie rit op de fiets. Ook is er buiten yoga in Deventer, een mooie tuin bij een groot landhuis.  Bij buitenyoga is een proefles gratis. Je betaalt een bijdrage van 9 euro voor de buiten yoga maar je kunt ook een meer rittenkaart kopen. Meestal gebruik ik een thema bij de buiten yoga, wat aansluit bij de natuur zoals:  aarden, prana, de verbinding met de natuur, enz.

buitenyoga is ontspannend

Totale buitenyoga beleving in Deventer

Bij mij kies je voor een totale yogabeleving. Ik ondersteun je met mooie yogaboeken, elke week het yoganieuws, een yogaberry  APP voor op je telefoon, elke week de informatie over de yogales van die week per mail. Je kunt ook mee met mijn bijscholingen naar Bali of India. Ook bij de andere activiteiten ben je goedkoop of gratis welkom, zoals de maandelijkse meditatie en de wateryoga.

 

Buitenyoga in combinatie met het zomeryogapakket

Elke zomer kun je weer een knipkaart kopen met veel ontspanning.

Waarom Hatha Yoga?

Veel mensen zijn op zoek naar een vorm van ontspanning. Hobby’s en sport blijken niet voldoende te zijn. Yoga kan daarom voor u dé manier zijn om te ontspannen. Yoga maakt je bewuster van het lichaam, zonder prestatie. De yoga zoals ik die al 30 jaar verzorg, kent ook een spirituele kant. We zijn ons bewust van thema’s zoals: loslaten, ruimte, de rust in het denken en zijn ons bewust van onze gevoelens. Een concept waar ik persoonlijk al 30 jaar achter sta. Het ontspannen komt ook voor bij de buitenyoga. Kijk eens naar deze video en ontspan mee. ONTSPANNEN

Yoga APP

Download mijn yoga App op je android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden op mijn site.

Informeer naar de buiten yoga: info@yogaberrydeventer.nl