buitenyoga

Buiten Yoga in Deventer of omgeving

Buitenyoga, ‘t Kan weer: yoga in de openlucht!

Het beoefenen van yoga in de buitenlucht geeft dus een extra dimensie aan de beleving van de yogales. Vooral op de locatie bij Deventer in de mooie natuur, bij een mooi buitenhuis (Klein Noordijk).  In de maanden juni,  juli en augustus verzorg ik buitenyoga  in Twello en Deventer. Regelmatig is er buitenyoga bij mooi weer. Elke zomer verheug ik mij er weer op om samen yoga te ervaren op bijzondere plekken in en om Deventer. De prana (energie) zijn op deze plekken goed aanwezig.

buitenyoga in Twello en Deventer

 

 

 

 

 

Buitenyoga, is een dag vakantie

De afgelopen dagen waren heerlijk qua temperatuur – niet te koud, niet te warm en niet te nat – en dus kon de yogamat weer uitgerold worden in de tuin. Niks fijner dan yoga in de buitenlucht. Houd jij er ook zo van? Goed nieuws! Het beoefenen van yoga in de buitenlucht geeft een extra dimensie aan de beleving van de yogales. Je hoort de vogels, je staat met je voeten echt op de aarde en je voelt de wind in je gezicht. Buiten yoga geeft je een fris en energiek gevoel. Voor de yogaliefhebber is er buitenyoga in Twello en Deventer, een welkome afwisseling met yoga op de yogaschool en een leuke manier om losse lessen uit te proberen bij mij en om nieuwe mensen te ontmoeten.

Wie is yogaberry?

HOE IK DERTIG JAAR GELEDEN ONTSPANNING KREEG…..
vijfendertig jaar geleden ging ik dus al op zoek naar ontspanning en rust, toen ik verschillende lichamelijke klachten kreeg. Ik kwam dus in contact met yoga en vrij snel kreeg ik in de gaten dat de yogalessen meer bleek te zijn dan alleen maar bewegen. Van de fitness yoga ging ik over naar een yoga docent die meer verdieping in de yogalessen bracht en regelmatig naar India ging. Ik ging mij meer interesseren voor chakra’s, mudra’s, pranayama en Patanjali.
Yoga en meditatie werden een onderdeel van mijn dagelijks leven en bovendien  besloot ik yogadocent te worden. Inmiddels geef ik dus twaalf keer per week yogales op diverse locaties in en rondom Deventer. Yoga in Deventer is nu al meer dan 30 jaar een begrip in Deventer, Twello, Gorssel, Epse en Terwolde.

Meldt je aan bij info@yogaberrydeventer.nl voor de buitenyoga.