buitenyoga Deventer

Buitenyoga Deventer, een yoga vakantie

Buitenyoga Deventer, ontspanning in de zomer

Buitenyoga Deventer, over een paar weken zitten de yogalessen op de diverse locaties binnen er al weer op. Houd straks het zomergevoel vast, ook met de yogalessen! Want waar de meeste yogadocenten afhaken met het geven van hun lessen in de zomervakantie….

Wanneer buitenyoga Deventer?

Bij mij kun je de hele zomer yoga blijven doen! Het yogaseizoen loopt van september tot en met juni. Maar in juli en augustus kun je bij mij gewoon yogalessen blijven volgen, zowel binnen als buiten. Bij voldoende belangstelling zal ik overigens eenmaal per week yogales binnen blijven geven in de vakantieperiode. Waar en wanneer dat zal zijn, laat ik jullie binnenkort weten. Buitenyoga Deventer kun je ook combineren met een totaal ontspanningsprogramma.

Buienradar is bepalend bij de yoga buiten

Bij mooi weer ga ik regelmatig buitenyogalessen geven in de zomer. Wanneer je je daarvoor hebt aangemeld, krijg je bij mooi weer van mij een mailtje waar en wanneer er buitenyoga is. In het weekend kijk ik op buienradar wanneer de geschikste dag en tijd is. De lessen zullen gegeven worden in Terwolde, een mooie plek op steenworp afstand van Deventer. Een heerlijk fietstochtje na je werkdag met daarna nog even een kopje thee. Of eventueel buitenyogalessen in het plantsoen op De Worp, de plek waar ik geboren ben.

BUITENYOGA DEVENTER, EEN BUITENGEWONE BELEVENIS

Buitenyoga Deventer is yoga in de buitenlucht, daar ervaar je des te meer het gevoel van vrijheid en ruimte.
Je voelt de zon op je huid, wanneer je languit op je matje in het gras ligt. Je merkt dat de wind misschien door je haren gaat en je hoort de vogeltjes. Bij buitenyoga voel je opeens een lieveheersbeestje over je arm lopen wanneer je in een asana bent en komt de kip je gezelschap houden zodra je in de eindontspanning ligt. Je voelt je één met de natuur, een uurtje buitenyoga Deventer voelt als een  vakantie!
buitenyoga Deventer

BUITEN YOGA DEVENTER,  ZOMERAANBIEDING

Wanneer je voor het eerst komt bij de yogalessen of bij de buitenyoga dan heb ik nu een leuke aanbieding. Heb je belangstelling voor de buitenyoga Deventer, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl.

Welkom op de yogamat

Ik zie je graag op de yogamat bij de buiten yoga in juli en augustus!