buiten yoga Deventer

Buiten yoga Deventer, ontspanning

Buiten yoga Deventer totale ontspanning in de natuur

Buiten yoga Deventer, gisteren ben ik terug gekomen van de bijscholing op Vlieland. Mijn kennis over yoga bij de maanstanden heb ik op Vlieland nog meer kunnen verdiepen. Bij de Deventer yoga is een yogales meer dan allen maar yogaoefeningen. Elke zomer weer een heel ontspanningsprogramma.

Buiten yoga Deventer,  zomer activiteiten voor de komende tijd.

Je bent welkom bij  buitenyoga Deventer. Meld je gratis en vrijblijvend aan voor de buiten yoga lessen deze zomer.


buiten yoga Deventer

 

 

 

 

Bij de buiten yoga Deventer, de komende zomer besteed ik veel aandacht aan de chakra’s.  Het is ook een mooi fietstochtje naar de buiten yoga. De lessen worden gegeven in Deventer en Twello.

WIE IS YOGABERRY

Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp waar zijn ouders een groentezaak hadden. Daardoor kwam hij ook in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een grote computerfabrikant. Na 5 jaar werken als inkoper kreeg hij verschillende lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij echt wilde. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen.

buiten yoga deventer

AL 30 JAAR YOGA LES ERVARING

Zijn “nieuwe baas” heeft hem nu  30 jaar in dienst. Hij heeft in al die jaren mooie spirituele kado’s mogen ontvangen met als bonus een wereldreis van een jaar.  Samen met zijn cursisten  maakt hij mooie spirituele reizen naar India en Bali. Zijn 50ste verjaardag heeft hij in de mooiste kerk van Deventer (de Lebuinuskerk) mogen vieren samen met zijn cursisten met een klankenbad van Danny Becher. Ook heeft het contact met verschillende spirituele leraren in India en daar buiten. Zoals Krishnamurti, Amma, Osho hebben zijn kijk op de yoga veranderd. Hij heeft in 2015 zijn 15000 ste yogales verzorgd en dit gevierd met de cursisten.

Dertig jaar les ervaring

Berry geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

Mijn specialisaties zijn:

 • ontspanningsoefeningen
 • ademhalingsoefeningen
 • visualisaties
 • yoga als therapievorm
 • de chakra’s
 • privelessen
 • tenenlezen

Elk jaar ga ik twee keer naar Azië voor hatha yoga bijscholing. Deventer yoga is kwaliteits yoga

Ik onderscheid mij bij de Deventer yoga door veel in spirituele plaatsen,  zoals kerken les te geven.  Elke dag worden er dus 2-3 yogalessen gegeven. Ook geeft ik maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen.  De leslokaties zijn op speciale rustige plekken.

YOGA EN HET DAGELIJKS LEVEN

Ik werk met thema’s die dus herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook bied ik veel extra’s zoals: yogaweekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland, yogareizen naar Bali/India. Omdat er in kleine groepen yogales wordt gegeven, is de ontspanning intenser.

Mail:info@yogaberrydeventer.nl voor  proefles buiten yoga Deventer

 • ontspanningsoefeningen
 • ademhalingsoefeningen
 • visualisaties
 • yoga als therapievorm
 • de chakra’s
 • privelessen
 • tenenlezen

Elk jaar ga ik twee keer naar Azië voor Hatha yoga bijscholing.

Mijn inspiratie haalt ik bij Osho, Ratu Bagus, Krishnamurti en het LEVEN.

Mail:info@yogaberrydeventer.nl voor een proefles buiten yoga