buiten yoga

Buiten yoga in Deventer en Twello

Buiten yogalessen

Buiten yoga is er in de maanden juli en augustus. Houd straks het zomergevoel vast, ook met de yogalessen! Want waar de meeste yogadocenten afhaken met het geven van hun lessen in de zomervakantie… Bij mij kun je de hele zomer yoga blijven doen met de buitenyogalessen. Het yogaseizoen loopt van september tot en met juni. Maar in juli en augustus kun je bij mij gewoon yogalessen blijven volgen, zowel binnen als buiten. De yogalessen wordt gegeven op bijzondere plekken! Eenmaal per week is er yogales in de vakantieperiode.
buiten yoga is extra ontspannen
buiten yoga en 1 zijn met de natuur en yoga
De buitenyogalessen zullen gegeven worden in Wilp, een mooie plek op steenworp afstand van Deventer. Een heerlijk fietstochtje na je werkdag met daarna nog even een kopje thee. Ook buitenyoga in het plantsoen op De Worp, de plek waar ik geboren ben.

YOGA BIJ 5000 BOEDDHABEELDEN

We hebben twee keer een yoga Boeddha workshop gehad. Veel mensen hebben mij gevraagd om in de zomer yogales te verzorgen tussen deze 5000 beelden. Dat ga ik zeker inplannen deze zomer! Het afgelopen jaar was voor mij een jaar van yoga, meditatie en stilte. Hierin ben ik gesteund door jullie. Cursisten die spontaan langs kwamen om samen te mediteren, vrienden die leuke kaarten stuurden, mensen die mij materieel steunden, enz. Daarom trakteer ik jullie op hele bijzondere zomeryogalessen, voor een speciale prijs.

VOEL JE ÉÉN IN DE NATUUR MET BUITENYOGA

Je voelt de zon op je huid, wanneer je languit op je matje in het gras ligt. Je merkt dat de wind misschien door je haren gaat en je hoort de vogeltjes. Bij de buitenyogalessen voel je opeens een lieveheersbeestje over je arm lopen wanneer je in een asana bent en komt de kip je gezelschap houden zodra je in de eindontspanning ligt. Je voelt je één met de natuur, een uurtje buitenyoga voelt als een uurtje vakantie!
buiten yoga een bijzondere ervaring
Buitenyogalessen

BUITENYOGA ZOMERAANBIEDING

Buiten yoga, deze aanbieding is voor cursisten en nieuwe cursisten! Ook wanneer je voor het eerst komt bij de yogalessen of bij de buitenyoga dan heb ik nu een leuke aanbieding. Voor de eerste drie yogalessen betaal je maar € 25,– .  Voor een enkele yogales betaal je in juli en augustus 10 euro per yogales.

Buitenyogalessen door yogaberry

Er is zelfs een site over alleen maar de buitenyoga. Kijk eens op buitenyogalessen. Heb je belangstelling  voor de buitenyogalessen, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl. Ik zie je graag op de yogamat in juli en augustus op een mooie plek in de natuur. Ontvang een gratis buitenyogales. Kijk onder Deventeryoga, yogales Twello, yogales Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry onder google.
Met yogagroet,
Berry