buiten yoga 2023

Buiten yoga 2023, het nieuwe normaal

Zomer buitenyoga

Buiten yoga 2023, in de zomermaanden juni, juli en augustus een uitgebreid programma. Yoga in kerken, buiten bij de IJssel en op landgoederen. In de afgelopen 35 jaar heb ik veel mooie plekjes gevonden waar je je nog gemakkelijker kunt ontspannen in de natuur.

zomer buitenyoga

Maar 1 klik en jij geniet ook van zomer buitenyoga in Deventer en omgeving.

 

zomer buitenyoga

Kijk ook eens op de yogalessen buiten

Buitenyoga met veel extra’s

Wanneer je deze zomer niet op vakantie gaat kun je mooi jezelf verwennen met een compleet zomer yoga programma incl. een ontspanningsprogramma. Dit kan een programma zijn op maat met massage, voetmassage, tenenlezen, verbonden ademen, yoga op maat en ontspanningsoefeningen. Ook kun je eens kijken of yoga voor jou te combineren is met wateryoga, meditatie, een priveles of een yogaworkshop.

Zomerbuitenyoga met een chakra cursus

In de levenstuinen in Teuge verzorg ik in de zomer yoga maar ook prive chakra cursussen. Deze tuinen lenen zich ideaal voor de chakracursussen. De symboliek van de chakra’s zie je hier in de kleuren, kunst, symbolen en de geuren.

Door wie wordt de  buiten yoga 2023 verzorgd?

Yogadocent Berry Steenbruggen verzorgt al 35 jaar fulltime yogalessen in Deventer, Epse, Terwolde en Twello. Ook is hij gespecialiseerd in meditatie, wateryoga, de backmitra, blootyoga, priveyogalessen en stoelyoga.  Ook kan hij je een spirituele reis op maat maken voor Bali en India. Combineer de zomerbuitenyoga eens met een ontspanningsprogramma op maat. Een intake bij Berry is gratis.

Verschil yoga 2022 en 2023

Het nieuwe normaal yoga buiten ziet er anders uit dan de jaren ervoor. We gaan meer naar het liefdeschakra, zijn ons meer bewust van de verbinding (de mensen in de groep en de verbinding met de natuur). We gaan ook meer de stilte in bij het navoelen van de oefeningen.

Voor meer informatie over de zomerbuitenyoga kun je mailen naar info@yogaberrydeventer.nl