buik ademhaling

Buik ademhaling bij de yoga, een diepe ontspanning

Yoga door Berry Steenbruggen in Deventer met film over de buik ademhaling.

Buik ademhaling, zie de uitleg over de buikademhaling door Berry Steenbruggen, yoga in Deventer en omgeving. De buikademhaling komt in elke yogales voor. Deze ademhaling geeft jou een diepe ontspanning.

 

Kom eens voor een proefles, buik ademhaling

buik ademaling

Een proefles yoga is dus gratis bij mij. Zo kun je dus op een gemakkelijke manier kennis maken met yoga. Je kunt yoga proeflessen volgen in Deventer, Epse en Twello.

Priveles buik ademhaling

buik ademhaling

De buik ademhaling wordt nog steeds onderschat in Nederland. Veel mensen komen in mijn yogapraktijk met hyperventilatie en vage klachten. Ze hebben verschillende therapeuten bezocht en niemand herkende dat de ademhaling de oorzaak was van de klachten. In een gratis consult kun je kennismaken met de buikademhaling.

Wie is Berry Steenbruggen?

Mag ik me even voorstellen?  Ik ben dus Berry Steenbruggen, geboren  in 1958 te Deventer. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een computerfabriek. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Ik specialiseerde mij in o.a. de buik ademhaling.  Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd dus docent yoga en zo ontstond Yogaberry, waar ik na vijfendertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang, aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn dus de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.

Info@yogaberrydeventer.nl  of www.yogaberrydeventer.nl