Booster vaccinatie yoga

Booster vaccinatie yoga voor nog meer immuniteit

Wat is vaccinatie yoga?

Booster vaccinatie yoga, we maken dus gebruik van de chakra energie bij deze yogavorm. Elk chakra heeft een bepaalde kwaliteit. De eerste chakra energie, de muladharachakra, is de energie van loslaten, hoe met angst om te gaan en van lichaamsbewustwording. Er blijkt veel prikangst te zijn, vooral bij jongeren. De vierde chakra energie is de energie van acceptatie en liefde. Deze energie zorgt ervoor dat het booster vaccin wordt geaccepteerd door het lichaam. Zo maken we gebruik van vier, vijf en soms zes chakra’s, na gelang je yogaervaring. Booster vaccinatie yoga kent een holistische aanpak.

Priveyogalessen  en booster vaccinatie yoga

Het afgelopen jaar kozen veel mensen voor priveyoga. We overleggen dan samen hoe we het bijna 100% corona safe voor jou kunnen maken. Er zijn dan zoveel mogelijkheden zoals: yoga bij jou thuis, yoga voor jou alleen in een zaal van 50 vierkante meter, ook yoga buiten is mogelijk. Veilige yoga wordt samen besproken in een gratis intake.

De booster vaccinatieyoga wordt dus als privéles gegeven, omdat het yoga op maat is. Je ontvangt wel video’s die je thuis kunt gebruiken.  De priveyogalessen kunnen bij jou thuis worden gegeven, in een yogastudio of in mijn huis/yogastudio.

vaccinatie yoga

Een veilige yogaruimte bij de booster vaccinatie yoga

Natuurlijk zijn de yogalessen coronaproof. In een gratis intakegesprek overleggen we wat voor jou veilig voelt.  Ook kijken we samen welke extra maatregelen we nog kunnen nemen.

Yoga voor revaccineerden en niet revaccineerden

Er is momenteel veel tweespalt in ons land. Bij de yoga proberen we aan iedereen te denken. Zo is er nu ook de prikspijt yoga. Heb jij spijt van je vaccinatie? Mail mij eens! Je kunt denken aan loslaat yoga, detox yoga, mededogen yoga. Er zijn zoveel yogaoefeningen, mantra en mudra’s voor mensen met prikspijt.

Waarom een vaccin booster meditatie?

Vaccin meditatie, de afgelopen maanden heb ik als yogadocent veel zin en onzin gehoord over de nieuwe vaccins. Je DNA wordt veranderd, de bijwerkingen zijn gigantisch en meer van dit soort onzin. Elke dag zie ik deze berichten nog voorbij komen. Vandaag waren er weer honderden mensen die deze onzinverhalen de wereld ingooiden. Als yogadocent met coronavaccinyoga voor de boeg moet ik erg lachen om deze onzin. De vaccin yoga geeft ons weer meer vrijheid en daar gaan we met de yoga ook van genieten met de vaccinmeditatielessen. Het is natuurlijk wel zo dat er stoffen in je lichaam komen die vreemd zijn of op een andere manier in het lichaam komen. Je lichaam moet leren “vechten” om goed van zich af te kunnen slaan wanneer het echte virus het lichaam binnenkomt en daar zorgt de vaccin meditatie voor. Ook zal het wel eens voor grote complicaties kunnen zorgen, maarde voordelen zijn duizenden keren beter dan de nadelen.

Wat houdt de vaccin meditatie in bij de booster vaccinatie yoga?

De vaccin meditatie is een eeuwenoude meditatietechniek van acceptatie. Deze meditatie zorgt er ook voor dat je lichaam op het onbewuste niveau zich kan voorbereiden op wat er gaat gebeuren in het lichaam.. Ook ga je de stilte in en in deze stilte verwelkom je affirmaties en visualiseer je de chakra energie. We werken ook met kleuren en met de adem. Kortom de vaccin meditatie bereidt jouw lichaam optimaal voor op wat komen gaat. Deze vaccin meditatie kun je ook gebruiken bij prikangst. De laatste jaren als yogi ben ik steeds meer gaan geloven in de kracht van aandacht.

Vaccin yoga en meditatie voor je omgeving

In de social media zie je veel berichten over hoe mensen problemen hebben met het vaccin. Maar weinig mensen hebben het over de ander, de omgeving. Met een vaccin bescherm je je omgeving goed. Ik als yogadocent met een  coronavaccin kom veel in verpleegtehuizen. Daar wonen de mensen die het meest kwetsbaar zijn. Als yogadocent moet je er toch niet aan denken dat je deze kwetsbare groep besmet. Wanneer het vaccin op grote schaal wordt ingezet verandert ook het yogaprotocol.

Vaccin meditatie en immuniteit

Natuurlijk kun je doorgaan om met yoga, meditatie, mantra’s en visualisaties om zo de immuniteit te verhogen. Een dubbele bescherming is natuurlijk altijd goed. Neem eens een speciale yogales bij een yogadocent met corona vaccin om de immuniteit nog meer te verhogen. Door de vaccin meditatie wordt de groepsimmuniteit nog eerder bereikt. De combinatie van boosters, yoga en meditatie is heel mooi.

booster vaccinatie yoga