Boeddhistische wijsheid therapie, een aanpak

Zit je even vast in het leven

Boeddhistische wijsheid therapie, iedereen heeft wel eens tijden dat het even niet loopt in het leven. Je zit vast in verdriet, in je ontwikkeling of je wilt verder groeien. Je zoekt een spirituele manier om verder te komen in het leven. De Boeddhistische wijsheid gebruik ik door jou creatieve sessie aan te bieden.

Boeddhistische wijsheid therapie aanbod

Vrijblijvende creatieve sessie met boeddhistische wijsheid Ik zoek mensen met een vraagstuk in hun leven en die samen met mij een vrijblijvende creatieve sessie willen doen. Dit biedt mij de mogelijkheid om de best werkende vorm hiervan te onderzoeken.

Wat is een boeddhistische creatieve sessie?

Het is een ervaringsgerichte creatieve activiteit om jouw ‘zijn’ te onderzoeken.Door daarnaast te praten en na te denken over je creatie, kan het je helpen om meer inzicht te krijgen in je uitdagingen, gevoelens en gedachten. Door de insteek van boeddhistische psychologie kun je met wijsheid (anders) leren kijken naar verandering, ontwikkeling, verwerking of acceptatie.

Wat gaan we samen doen bij de Boeddhistische wijsheid therapie?

Je kan aan de slag gaan met iets creëren met behulp van klei, vilt, textiel, emaille, edelsmeden, teken- of schildermaterialen. Al dan niet in combinatie met wandelingen en/of meditaties of gewoon het samen drinken van een kopje thee.Deze werkvorm kan je helpen om bij uitdagingen, problemen en gevoelens te komen waar je moeilijker bij kan komen door alleen te praten. Door niet alleen met je hoofd bezig te zijn maar ook met je handen kun je je uiten in je creatie. Hoe je te werk gaat,is een afspiegeling van hoe je dat in het dagelijkse leven ook doet. Door beeldend bezig te zijn, kan het duidelijker worden wat je bezig houdt en wat je moeilijk of juist prettig vindt. Levensvragen kunnen helderder worden en daardoor makkelijker bespreekbaar zijn. Een boeddhistische kijk op het leven kan helpen inzicht te verkrijgen en te groeien.

We gaan met Boeddhistische wijsheid therapie voor kwaliteit in I.P.V kwantiteit

Bij een creatieve sessie gaat het niet om het resultaat, maar om de weg er naartoe.Het kan je bijvoorbeeld helpen bij het verwerken van verdriet, verlies, pijn of een rouwverwerking. Het maken van een creatief werkstuk kan dan een manier zijn om je verdriet een plek te geven en een stukje los te laten. Het werkstuk is dan een tastbare herinnering aan jouw proces.

Wie ben ik?