BN'er yoga

BN’er yoga voor anonimiteit

Yoga in de anonimiteit

BN’er yoga om ongestoord te werken aan lichaam en geest. Wij zorgen ervoor dat je als BN’er in een veilige omgeving kunt genieten van een complete yogales.

BN’er yoga en de wervelingen van de geest

Yoga legt de wervelingen van de geest stil. Als BN’er  weet je daar alles van. Hoe moeilijk is het om het denken rustig te houden in een wereld van onrust. Ook wordt er veel van je gevraagd als BN’er en dat geeft ook weer onrust. Je moet jezelf verkopen als BN’er  maar je wilt ook rust en privacy. Met yoga en meditatie kom je in balans.

BN’eryoga en samen zijn in dezelfde energie

Na de BN’er yoga kun je nog even genieten van een kop thee of wat anders. Dan is het ook mooi jou ervaringen te delen. Na de yogaontspanning is het goed om je gevoelens te delen met de yogadocent en andere BN’ers.

Yoga ook op maat

Als BN’er kun je ook yoga op maat ontvangen. In de afgelopen 35 jaar heb ik als yogadocent veel BN’ers mogen ontvangen in mijn yogastudio of kwam ik bij BN’ers thuis. Dus ik weet wat er speelt en wat je nodig hebt om als BN’er om mentaal en lichamelijk in balans te blijven.

BN’er yoga op mooie plekken

De BN’er yoga wordt ook verzorgt op mooie plekken. Zo kom ik in kastelen of kloosters. Wanneer je binnenkomt in deze mooie plekken dan voel je je meteen al ZEN. De natuur erom heen nodigt ook uit om te ontspannen.

BN'er yoga

BN’er yoga is ook meer dan alleen maar yogaoefeningen

De afgelopen 35 jaar kwam ik veel in India en Bali en daar kwam ik in aanraking met de oude yoga geschriften. Dit is pure yoga wijsheid. Deze Indiase wijsheden deel ik graag met je tijdens onze yogasessies. Je leert wat mantra’s kunnen gaan betekenen in je leven. BN’er yoga is yoga met veel extra’s.