blotevoetenpad

Blotevoetenpad en yoga yogalessen Twello

BLOTEVOETENPAD, POPULAIRDER DAN OOIT!

Blotevoetenpad, vanaf het moment dat de schoenen zijn uitgevonden, lopen we jammer genoeg nog maar weinig op blote voeten. Hierdoor verliezen we steeds meer het contact met de grond en raken we losgekoppeld van de energie van Moeder Aarde. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat klachten zoals slecht slapen, vermoeidheid en chronische pijn hiervan mede de oorzaak zou kunnen zijn.

AARDEN OP HET BLOTEVOETENPAD

Jullie weten dat ik tijdens mijn yogalessen het belang van aarden maar al te vaak benadruk. Een lichaam en geest wat goed geaard is, zorgt voor balans in het leven. Door te aarden is het mogelijk om in vertrouwen, bewuster in het hier en nu te zijn. Het contact met de aarde, zodra ik mijn schoenen en sokken uit trek voor een blotevoetenwandeling, voelt voor mij dan ook geweldig!

Yogaworkshop Blotevoetenpad, terug naar de basis!

Misschien heb je wel eens op blote voeten op het strand gewandeld, in het zand en over de schelpen! Niet alleen een bevrijdend gevoel, maar ook een weldadige massage en goede training voor de spieren van je voeten en onderbenen.
Zo zou je misschien best eens vaker en dichterbij huis willen wandelen door de weilanden en in het bos. Eigenlijk kun je overal op blote voeten wandelen, alleen de wandelroutes zijn niet altijd even geschikt. Paden zijn vaak niet schoon of er kan glas liggen.

WAAR EN WANNEER NAAR HET BLOTEVOETENPAD

blotevoetenpad en yoga

Op een steenworp afstand van Deventer, bij Hof van Twello aan de Rijksstraatweg 17, is een heel bijzonder blotevoetenpad.Hier kun je twee kilometer lang en anderhalf uur genieten op blote voeten door het gras, de modder en het water, in de zon of in de regen! Je wandelt langs boomgaarden en paddepoelen en de wandeling is elke keer weer anders. Hoe nat of droog het is hangt af van de weersomstandigheden en van de waterstand van de IJssel. Je kunt de wandeling zo avontuurlijk maken als jezelf wilt. Het kan een uitdaging voor je zijn om door het moeras te gaan, maar je kunt ook voor veiligheid kiezen en langs de buitenkant wandelen.

blotevoetenpad

Informatie

Ik nodig je graag uit voor deze bijzondere Yogaworkshop Blotevoetenpad. De prijs is €15,00 p.p., inclusief entree.  Partners of familie zijn natuurlijk ook van harte welkom. Daarna is er bij Hof van Twello de gelegenheid om wat te eten en te drinken. We combineren de wandeling met yogaoefeningen voor de voeten op de yogaweide, voet(reflex)massage en tenenlezen voor de liefhebbers. Kortom, een heerlijke middag voor jezelf en voor je voeten! Deze activiteit is ook mooi te boeken als een groepsuitjes.

Ook verzorg ik yogalessen in Twello

Wil je meer informatie over de yogaworkshop Blotevoetenpad, stuur me dan even een mail, info@yogaberry.nl.