eco yoga

Blootyoga, werkt bevrijdend

Blootyoga, herken je dat, het gevoel van vrijheid bij blootyoga?

Blootyoga, wie al vaker blootyogalessen heeft gevolgd, wil waarschijnlijk nooit meer anders. Het is aan een ander niet uit te leggen hoe het voelt. Voor wie nog niet eerder bloot de stap op de yogamat  heeft gezet… Verwen jezelf, verlaag die blootyogadrempel en ervaar hoe het voelt om zonder  knellende kleding heerlijk je yogaoefeningen te doen. Gewoon in het pak waarin je geboren bent, less is more!

blootyoga

WELKOM IN MIJN WERELD VAN ONTSPANNNING, NU OOK MET BLOOTYOGA.

Er was al blootwaterzwemmen in het Borgelerbad, elke laatste zaterdag van de maand. Dus de link werd snel gelegd om blootyogalessen te verzorgen. In mijn “gewone yogalessen” komen de chakra’s regelmatig voor. Bij blootyoga word jij je nog bewuster van deze chakra’s. Het element water staat bij het tweede chakra. Dit chakra staat ook voor genieten en schaamte. Dus bij blootyoga ga je de schaamte voorbij en kun je nog vrijer genieten van de yoga en van je lichaam.

BLOOTYOGA, DE SCHAAMTE VOORBIJ EN GENIETEN!

Ik heet je welkom bij mij op de yogamat, om samen te genieten van vrijheid, yoga en ontspanning! De demon van het tweede chakra is schaamte. Kijkdeze eens recht in de bek met blootyoga.

Bloot yoga info

Er zijn regelmatig blootyogalessen in Deventer en omgeving, informeer eens naar de data. Ook is het mogelijk om een blootyogales op maat te ontvangen. We kijken dan samen waar de blokkades zitten en passen de yogales hierop aan.

Wie is je blootyogadocent?

Berry Steenbruggen verzorgt al meer dan dertig jaar blootyogalessen. Regelmatig wordt hij uitgenodigd door nudistenverenigingen en groepen die blootyoga promoten. Ook geeft hij de blootwateryogalessen in De Scheg. Berry is fulltime yogadocent en geeft yogalessen in Deventer, Terwolde en Twello. Regelmatig volgt hij bijscholingen in de tantra om de blootyoga te verbinden met de tantra.

Voor meer info: info@yogaberry.nl