blootyoga Deventer

Blootyoga Deventer Less is More for you

Blootyoga, herken je dat, het gevoel van vrijheid bij blootyoga?

Blootyoga Deventer, wie vaker bloot heeft gerecreëerd, wil waarschijnlijk nooit meer anders ontspannen. Het is aan een ander niet uit te leggen hoe het voelt.

Voor wie nog niet eerder blootyoga heeft ervaren en de eerste stap in het naturisme heeft gezet… Verwen jezelf, verlaag de schaamtedrempel en ervaar hoe het voelt om zonder knellende kleding heerlijk te bewegen en te ontspannen. Gewoon in het pak waarin je geboren bent, less is more! Blootyoga Deventer is er voor jong en oud.

Welkom in mijn wereld van ontspanning, nu ook met bloot yoga.

Er was al blootwaterzwemmen in het Borgelerbad, elke laatste zaterdag van de maand. Dus de link werd snel gelegd om blootyoga te verzorgen in Deventer. Stuur mij een mail en je ontvangt de informatie met wanneer, hoe en wat!

blootyoga en de sauna

Ook is de combinatie van een blootyogales en de sauna een mooie combinatie.

Blootyoga Deventer en de chakra’s

In mijn “gewone yogalessen” komen de chakra’s regelmatig voor. Bij de blootyogalessen word jij je nog bewuster van deze chakra’s.  De demon van het tweede chakra is schaamte, dus bij blootyoga ga je de schaamte voorbij en kun je vrij gaan genieten van yoga en van je lichaam.

Naaktyoga, de schaamte voorbij en genieten

Er is ook elke maand blootwateryoga in De Scheg. Zie onze site.

Normaal zeg ik altijd, welkom bij mij op de yogamat, maar nu welkom om samen te genieten van vrijheid, yoga, water en ontspanning! Ook yoga geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. Dit is je kans om op de zaterdagen, 28 september, 26 oktober, 30 november (winter special 2019). In 2020, 25 januari, 29 februari, 28 maart, 25 april te genieten van deze mooie combinatie, yoga en blootwateryoga. Van 17:00 tot 19:00 uur blootwaterzwemmen en daar tussenin van 18:00 tot 18:30 uur blootwateryoga. Op zaterdag 1 februari is er weer blootyoga om 16.00 uur.

Blootyoga Deventer, wanneer?

De dagen van het blootzwemmen en blootyoga zijn weer bekend voor seizoen 2022/2023:

19 februari 2022
26 maart 2022
30 april 2022
We beginnen om 19.00 uur en het is tot 21.00 uur.
Voor meer info: info@blootwateryoga.nl

Intake blootyoga Deventer

Omdat naaktyoga nog wat in de taboesfeer ligt, is het mogelijk om eerst een intakegesprek te hebben. Je blokkades kunnen we dan samen bespreken voor je deelneemt aan de blootyogalessen. Het is ook mogelijk om eerst een privéles naaktyoga te ervaren en later over te gaan naar de groepsblootyogalessen.