blootwateryoga in het Borgelerbad in Deventer

Blootwateryoga, voel je vrij met jezelf

Wateryoga en blootwateryoga, laat je ontspannend dragen door het water

blootwateryoga in Deventer

Bloot wateryoga, waarom ontspannend?

Water is al ontspannend door het aardend vermogen. Het water voert je spanningen in het lichaam mooi af naar het water. De combinatie van water met yoga werkt dus nog ontspannener door. We maken gebruik  bij de blootwateryoga van de ontspanning die het water je biedt en de ontspanning door de vrijheid van geen badkleding. We drijven ontspannend aan het einde van de wateryogales, bij bewegingen in het water gebruiken we de spieren nog intenser en we voelen steeds het water. Het bewust voelen van het lichaam en het water werkt goed door bij je ontspanning.

Blootwateryoga en aarden

Je lichaam aarden wordt steeds belangrijker in deze maatschappij. We zitten  te veel en zitten dan ook nog veel in het hoofd. We  zijn ons dus minder bewust van het lichaam. Blootwateryoga  zorgt er voor dat spanningen  het lichaam kunnen verlaten en dat ze worden afgevoerd in het water. Wanneer dit gebeurt zit je meer in je lijf dan in je hoofd. Dit wordt de uitdaging in onze maatschappij!

Blootwater yoga in Deventer

Eerst was er wateryoga in De Schaeck in Twello. Maar nu is er dus ook elke maand blootwateryoga in De Scheg in Deventer.  Kijk eens op de site blootwaterdeventer.

blootwateryoga

Zelfs een mondkapje is niet nodig bij de blootwateryoga

Hoe ziet een blootwateryogales eruit?

Elke maand is er dus een thema bij de  blootwateryoga, zoals buikademhaling, schouders, loslaten, rugoefeningen enz. We zijn ons bij de blootwateryoga heel  bewust van de ademhaling, die adem combineren we met  yogaoefeningen.   We proberen ons bewust te zijn dat het denken naar toekomst of verleden wil gaan en wij komen weer terug in het hier en nu bij de blootwateryoga. Dat hier en nu is dat je het water voelt, dat je gedragen wordt door het water, de ontspanning enz. Trakteer jezelf dus eens op deze bijzondere vorm van ontspanning.

Blootwateryoga in 2023

Het eerste halfjaar van 2023 kunnen we weer blootzwemmen in de Scheg.

Hier de volgende data:
Zaterdag. 28-01 19:00-21:00
Zaterdag. 25-02 19:00-21:00
Zaterdag. 25-03 19:00-21:00
Zaterdag. 29-04 19:00-21:00
Zaterdag. 27-05 19:00-21:00
Zaterdag. 24-06 19:00-21:00

De Scheg biedt o.a. een instructiebad Sauna’s en een wedstrijdbad.

Naast dit alles is er yoga en gratis koffie en thee.
Kijk ook eens op www.nfn.nl en www.sportbedrijfdeventer.nl/descheg/

Mail eens over een blootwateryoga

Er wordt op veel plekken yogales verzorgt zoals; yoga Deventer, yoga Twello, yoga Voorst en yoga Epse. Ook zijn er veel yogavormen; stoelyoga, meditatie yoga, mantra yoga en zomeryoga. Info@yogaberry.nl

blootwateryoga docent Berry Steenbruggen
blootwateryogadocent Berry Steenbruggen

blootwateryogales in het Borgelerbad in Deventer

info@yogaberrydeventer.nl